Ahoj holky. Uz ctvrty den mam pozitivni ovulacni test. Snazime se o mimi a nejak vubec netusim, jak zacit 🙈 jsem v tom novacek. Prikladam foto ovulacnich testu. Ten prvni je bledy protoze jsem ho nechala kratsi dobu v moci. Kazdopadne prikladam i tehotensky test, u ktereho uz nevim jmeno. Prijde mi, ze tam je carka. Ale kdyz jsem si potom druhy den udelala test clear blue, vysel negativni. Muze mi nekdo poradit?
Taky vidím ducha. Zkus udělat těhu test za pár dní
U me uplne stejne vypadalo tehotenstvi 😉 Nekolik dni silna carka na ovu testu a na tehotenskem malinky duch. Pozitri zkus znovu tehotensky test s citlivosti 10
Clearblue ma citlivost 25 ten ruzovy muze mit citlivost 10,takze zkus ten sami ruzovy, vypada to nadejne ☺️
Ovu ti muze ukazat tehu driv a podle toho ruzoveho bych rekla, ze se muzes tise radovat... Preji at sili 🍀
Dekuji moc 😊 A ano, ruzovy je tehu test
Prave, ze hrozne brzo. Ja myslim, ze ovulace byla kolem 1.rijna. (dle vypoctu a dle meho tela) Takze by to bylo jen 8 dni od oplodneni, jestli to rikam spravne. Proto tomu zatim vubec neverim 🙈 musim jeste pockat. Kazdopadne dnes dalsi ovulacni test uz paty den a carka stale stejne silna
Ahoj Holky Jsem tu nova a jdu si pro Radu
Chtela bych se zeptat ze kdyz mam 3 dny zpozdeni v ms a delala jsem si ovu test ten vysel docela pozitivni ale take jsem delala tt test a byl negativni nevim co jsi mam o tom myslet prosim poradte mi po pripade poslu foto dekuji
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kacka2020 ten růžový je tehu test? Taky tam vidím 🙂