Ahoj holky, mám 8 měsíční mimi a stále kojím. Půl roku jsem měla přesně na den pravidelnou MS ( délka cyklu 37) a tenhle měsíc mám už týden zpoždění…. Testy má zatím negativní a tak se chci zeptat jestli nemá někdo podobnou zkušenost třeba, že byl těhotný i když mu po týdnu vyšel test negativní? Nebo jestli je to tím kojením možné? Jinak jsem taková více unavená a lehce mě bolí záda.. občas mě píchne v podbřišku, ale pak nic… chystám se na krev, ale nevím jestli třeba ještě týden nepočkat… No prostě, kdybych těhotná byla tak my to nevadí 😁 takže pokud tady má někdo podobnou zkušenost, tak ji ráda uslyším 😁🥰
@maminkanella to, že byla dosud pravidelná menstruace, nic neznamená, může být klidně výkyv, je to normální, ale to neznamená, že není možné těhotenství, nikam bych kvůli tomu nechodila, podle mě je to zbytečné, sama bych se během kojení kvůli možnému těhotenství uchodila, protože různých výkyvů jsem zažila dost😄, např. právě před 1. narozeninami, proběhl tříměsíční výpadek a těhotenství v tom prsty nemělo, i když se mi cykly vracely brzy, plodnost během kojení přicházela až tak po roce od porodu, což je samozřejmě též individuální.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@maminkanella je to půl na půl na krev bych klidně zasla za par dní hormony v těle dělají psí kusy pri kojení třeba se povedlo a je ještě brzo za par dní bych vyzkousela test nebo krev ta bude už vědět