Ahoj holky 🙂, chtěla bych poradit, kdo máte zkušenosti s kineziologií a fyzioterapií na neplodnost? Chtěla bych vyzkoušet i tuto cestu, s manželem se o dítě pokoušíme už skoro 3 roky, momentálně docházíme do CARu, ale než podstoupíme IVF, tak bychom ještě chtěli zkusit tohle. Hodně jsem teď četla o kineziologii, že dokáže odstranit bloky a i psychicky pomůže (mám za sebou jedno zamlklé těhotenství a pořád mám hrůzu, že se to bude opakovat). Fyzioterapii zase vyzkoušela před IVF známá, odblokovala ji páteř a pánev a vyšlo to. Vím, že pomoct to nemusí, ale za zkoušku nic nedám. Chtěla bych vás tedy poprosit, kdo máte zkušenosti, tak kontakty na osvědčené odborníky. Moc děkuji. Jsem z Olomouckého kraje, tak nejlépe odtud, ale samozřejmě ráda dojedu kamkoliv 🙂.
@nell85 Jo ale vidím že jsi od Olomouce, já jsem sice z Prahy, ale na reflexní terapii dojíždím do Plzně... Zkoušela jsem párkrát i někoho v Praze (kvůli zádům, krku..), ale bylo to v porovnání s tím "mágem" v Plzni naprosto o ničem, bohužel... Pokud bys ale chtěla, napiš a pošlu ti kontakt do SZ 🙂
Jéje, tak Plzeň už je teda opravdu moc daleko :(, přesně proto se tady ptám, že věřím tomu, že jsou mezi nimi opravdoví odbornici, kteří pomůžou. Jen ten kontakt na někoho, kdo je osvědčený..
Pohledejte si metodu paní Mojžíšové, v Brně na NZO NCO býval i seznam terapeutů.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nell85 Ahoj, já mám zkušenost s reflexní terapií, taky mně odblokovala pánev, otěhotněla jsem pak téměř okamžitě po tom...