Kdybysme měli sex obden a ne denně, zadaří se mimi dřív?

sedmikraska000
26. led 2015

Holky, chtěla jsem se zeptat 🙂.
Od začátku října tomu necháváme volný průběh, jenže problém je asi v tom, že máme sex i 2× až 3× za den :/.
Je pravda, že když by jsme ho měli obden, tak se nám zadaří dřív a že několikrát za den je hodně? Někde jsem to totiž četla, ale už nevím kde. Tak se ptám tady 🙂.

bajana
26. led 2015

@sedmikraska000 ano, je to pravda....spermie potrebuju dozriet, idealne je snazit sa obden

jitavm
26. led 2015

@sedmikraska000 my se od nového roku taky snažíme, necháváme tomu volný průběh. hodně jsem četla tady na foru, že je dobrý vědět dny ovulace, že většinou to vychází na 10 - až 14 den od začátku MS. 🙂 taky jsem za každý názor ráda 🙂)

sedmikraska000
autor
26. led 2015

@jitavm No, dny ovulace právě nevím :(. Na konci září jsem vysadila HA, v říjnu došla hned po vysazení HA a v listopadu došla až po 49 dnech. No a od toho listopadu do 20. ledna jsem MS neměla a až teď se objevila a to po 66 dnech, takže to ještě nemám srovnané :(.

jitavm
26. led 2015

@sedmikraska000 tak to nejsi sama, já teď taky zjišťuji veškeré info ohledně ovulace hihi. nikdy předtím jsem to neřešila, atak si připadám jak Alenka v říši divů a to mi bylo teď v lednu už 31. jen fakt vím, že největší možnost je v těchto dnech jak jsem psala po začítku MS. Ale teda to jsi nedostala dlouho, já jsem byla na vyšetření u dr - byla to preventivní prohlídka a on mi říkal, že se může stát že MS se dostaví až později. Já jsem to měla snad na den přesně, což mě překvapilo. HA jsem brala 7 let. Takže teď jsem to dostala skoro přesně, tak to zkusím sledovat ty dny a pak se na to vrhnout 🙂 Držím ti pěsti aby se ti to co nejdříve usadilo. 😉

lrg
26. led 2015

Já myslím, že když budete mít sex obden, tak ani nemusíš řešit, kdy máš ovulaci 😀

sedmikraska000
autor
26. led 2015

@lrg. To mě taky napadlo 😀 🙂

alenka_p
26. led 2015

Nemusí to být nutně pravda, pokud jsou spermie zdravé a je jich dost, tak nezáleží na tom, jak často je sex...ve spermatu je jich k oplodnění vždy dost. Pokud je nějaký problém, tak tam už to mít vliv může