Holky, chtěla jsem se zeptat 🙂.
Od začátku října tomu necháváme volný průběh, jenže problém je asi v tom, že máme sex i 2× až 3× za den :/.
Je pravda, že když by jsme ho měli obden, tak se nám zadaří dřív a že několikrát za den je hodně? Někde jsem to totiž četla, ale už nevím kde. Tak se ptám tady 🙂.
@sedmikraska000 my se od nového roku taky snažíme, necháváme tomu volný průběh. hodně jsem četla tady na foru, že je dobrý vědět dny ovulace, že většinou to vychází na 10 - až 14 den od začátku MS. 🙂 taky jsem za každý názor ráda 🙂)
@jitavm No, dny ovulace právě nevím :(. Na konci září jsem vysadila HA, v říjnu došla hned po vysazení HA a v listopadu došla až po 49 dnech. No a od toho listopadu do 20. ledna jsem MS neměla a až teď se objevila a to po 66 dnech, takže to ještě nemám srovnané :(.
@sedmikraska000 tak to nejsi sama, já teď taky zjišťuji veškeré info ohledně ovulace hihi. nikdy předtím jsem to neřešila, atak si připadám jak Alenka v říši divů a to mi bylo teď v lednu už 31. jen fakt vím, že největší možnost je v těchto dnech jak jsem psala po začítku MS. Ale teda to jsi nedostala dlouho, já jsem byla na vyšetření u dr - byla to preventivní prohlídka a on mi říkal, že se může stát že MS se dostaví až později. Já jsem to měla snad na den přesně, což mě překvapilo. HA jsem brala 7 let. Takže teď jsem to dostala skoro přesně, tak to zkusím sledovat ty dny a pak se na to vrhnout 🙂 Držím ti pěsti aby se ti to co nejdříve usadilo. 😉
Já myslím, že když budete mít sex obden, tak ani nemusíš řešit, kdy máš ovulaci 😀
@lrg. To mě taky napadlo 😀 🙂
Nemusí to být nutně pravda, pokud jsou spermie zdravé a je jich dost, tak nezáleží na tom, jak často je sex...ve spermatu je jich k oplodnění vždy dost. Pokud je nějaký problém, tak tam už to mít vliv může
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sedmikraska000 ano, je to pravda....spermie potrebuju dozriet, idealne je snazit sa obden