Dobrý den,
16.8. mi byly zavedeny potratové pilulky, z důvodu zamlklého těhotenství v 9tt. Dnes po 14 dnech na kontrole vše v pořádku, jen zůstala ještě nějaká sraženina, která by měla odejít s menstruací. Takže jsem NEmusela podstoupit revizi. Ráda bych se zeptala, kdy jste se po zamlklem těhu začali opět snažit o mimčo? Hodlám dodržet šestinedělí, kdy dostanu předpokládám i menstruaci, a odejde doufám i zmíněna sraženina, ale nevím, jestli počkat i další cyklus. Děkuji za názory, samozřejmě jsem se na to ptala i lékaře, ale každý doporučil něco jiného a to se o mě starali tři.
My se snažili hned po šestinedělí a stejně se povedlo až skoro po roce. Tělo si řekne samo. Předtím hned napoprvé.
ja podstoupila 2x revizi, nazory se vzdy ruznily.. kazdopadne dodrzet sestinedeli a pak klidne. ja mela revizi 20.dubna, MS na zacatku cervence byla prvni ms po skonceni sestinedeli. mame zdravou druhorozenou 😏 drzim palce
Ja po revizi dodrzela 6nedeli, pockala na 1.ms a dalsi uz nedosla
Ja revize v 12tt, v 11tt bylo vše ok, na další kontrole uz bohužel ne. Revize byla, potom 6 neděli, a pak dlouho nic. To zt mě úplně položilo i chlapa, dozvěděli jsme se to na screeningu. Pak ještě následovala moje operace a hormonální léčba, takže po tom všem kdyz jsme se mohli snažit to byl přesně rok
@lachtanice86 to mě mrzí :(
@nikishkaaaa Hned po šestinedělí a těhotenství až do konce. Přeju hodně štěstí.
@nikishkaaaa Pokud nebyla provedena revize, muzes okamzite.
V kvetnu spontanni potrat v 9tt a zacali jsme se snazit po 1. MS. Stale se nedari...
Ahoj, já jsem měla na konci ledna také zamlklé těhotenství (dvojčata) a měla jsem potratove tabletky. V květnu jsme se začali snažit znovu a teď jsem v 19 týdnu 💙 bylo mi doporučeno pockat tři měsíce - 3 menstruace, aby se tělo procistilo a připravilo se na další těhotenství, tak jsme začali hned po té třetí. 🙂
@nikishkaaaa už přesně nevím, kdy jsme začali, ale otehotnela jsem za 6 měsíců po revizi a vše ok
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nikishkaaaa Moc me to mrzi😢 Ja tedy podstoupila revizi, 17/4. Me lekar rekl at se snazime hned po prvni ms(sestinedeli). Nyni zacinam 5 cyklus a stale nic. Pokud se budes citi dobre tak bych se snazila hned;) Hodne stesti💗