Ahoj. Písala som už minule, že sa snažíme z priateľom rok aj pol o mimčo a doktorka mi dala žiadanku do CAR s tým že by to na mojom mieste ešte polroka skúšala a potom tam zašla.
No a posledný rok mám menzes každý mesiac na deň presne a tento mesiac som to mala dostať včera a nič. Aj ma už pobolievalo brucho a mala som pocit, že to príde a nič. Dneška už ani nemám pocit, že to dostanem, ale robila som si ráno test a je negatívny.
Mali ste to niektorá tiež tak, že test deň po vynechaní negatívny a potom sa niečo ukázalo neskôr?
@jjasmina no, tiež mám kamarátku čo vravela že testovala v deň MS a nič a potom po týždni mala pozitívny, ale väčšinou všade počujem, že buď sa ukáže hneď aspoň duch, alebo tu ženy píšu že už sa hneď cítia nejak inak ako bežne. Mňa štve to čakanie, že vlastne neviem kedy a či to dostanem.
Ahoj holky, prosím o radu. Je to 14 dni po styku (ovu nevím) každopádně jsem to už týden nedostala. Myslíte ze je šance? Testovat budu až zítra či pozítří. Děkuji za odpovědi
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@17mia17 Možné je všechno, mě třeba Mamaatest ukazal v den ms a test dr Max byl negat, tak počkej a ještě testni, psala tu dokonce paní, že jí test ukazal snad až po týdnu zpoždění