Zdravím Mám dotaz ohledně vitamínů na podporu otěhotnění a srovnání organizmu. V únoru 2016 se s přítelem budeme brát a chtěli by jsme se od svatební noci začít snažit o miminko. Plánuji brát vitamíny ( Mamavit GS nebo Nosifol) hlavně na srovnání organizmu kvůli nepravidelné menstruaci (někdy nemám třeba i 2 měsíce). Kdy bych je měla začít brát aby to "stihlo" mít nějaký účinek, případně aby mi to srovnalo cyklus? Děkuji moc za odpovědi
Pila jsem jen kontryhelovy čaj a zobala kyselinu listovou.
Nebrala jsem nic kromě kyseliny listové a vše bylo v pořádku Já osobně mám dost problémy s jakýmikoliv vitamínovými preparáty, bývá mi po nich zle, takže jsem do těchle ani nešla. A kamarádce třeba po těchto vitamínech bylo hrozně zle. Ale pokud jsi rozhodnutá, zkus si napsat na výrobce, jestli by ti zaslali vzorek. Vím, že někdo to dělá.
Ahojky, já mám taky dost problémy s různými přípravky, že je mi po nich špatně. Gynekoložka mi doporučila Nosifol a ten mi šmakuje. Je to prášek, který se rozpustí ve vodě, takže ho líp vstřebám Jinak já jsem taky plánovala otěhotnět hned po svatbě, HA jsem vysadila v březnu a prostě to nechala ať si to sedne samo, protože jsem s MS nikdy neměla problém, ale teď lituji, že jsem si aspoň neměřila teplotu, abych víc věděla co se mi během cyklu děje a co je normální a co ne. Doháním to až po svatbě, která proběhla v červenci. První ovulaci jsem prošvihla a proto jsem začala užívat ten Nosifol. Jinak přeji hodně úspěchů a přeji krásné svatební přípravy a užíj si to
Ahoj holky,
dovoluji si vás pozvat do skupiny Jamieson- přírodní vitamíny
https://www.modrykonik.cz/group/7068/detail/
Do této neděle se soutěží o balení kyseliny listové na 3 měsíce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, já beru Fertility Blend 3. měsícem. Připadá mi zlepšil ovulaci a o 2 dny zkrátil cyklus. Snad se brzy dočkáme miminka.
Zaznamenala jsem hodně názorů, že by se vitamíny měly brát 3 měsíce předem a také upravit stravu.