Ahojky, mám dva dny zpoždění ( poslední dva měsíce jsem měla pravidelně po 31 dnech menstruaci) a pobolívají mě prsa. Kdy je ten správný čas udělat si těhotenský test? Nechci zkoušet moc brzy. Děkuji 💋
Ja si myslim, ze uz by si si ho urobit mohla. V den vynechanej MS by ti mali uz tie citlivejsie testy ukazat tehotenstvo.
@lilly_95 Klidne uplne obyc Mamatest.
@sudylichozrout děkuji 😊
@lilly_95 ahoj, vyzkoušet můžeš ;) já měla slabší čárku ještě před zpožděním ....nicméně nejvíc se mi osvědčil mamatest, tenhle od Pepino má málo barviva a v době kdy mamatest ukazoval krásnou, výraznou čárku tak tenhle Pepino hodně slabou ....takže nebuď kdyžtak zklamaná nebo vyděšená, že je čárka slabá ;) kdyžtak hoď foto až uděláš ;) držím palce
@lilly_95 Muzes testovat klidne dnes. Pokud mas 2 dny zpozdeni, jsi 12-18 dpo (dle toho, jak dlouhou mas luteal i fazi, tj. fazi od ovulace do menstruace) a test bude ukazovat pozitivitu, jestlize jsi tehotna. Pokud by byl negativni, tak se ti bud ovulace posunula, nebo mas nejaky jiny hormonalni problem. Ale vsazim na tehotenstvi 🙂
Mám delší cyklus a zkoušela jsem po týdnu. Prostě přišlo mi to tak nejlepší, že už to bude na jistotu. A bylo. 🙂 Na úplně obyčejný test z Dr. Maxe. Stačí dodržovat pokyny a nedělat předčasné, ani pozdní odečty.
Hodnoty budou v případě těhotenství jen stoupat, takže se to aspoň hezky vybarví.
Hodně štěstí. 🙂
Já měla test pozitivní už 10 dní po ovulaci (4 dny před MS), tak že pokud už meskas dva dny tak bych test určite udělala. Pokud jsi těhotná bude pozitivní.
@aurelie34
@eithelwing
@nina004
@sudylichozrout holky, moc děkuji. Jste tak hodný. ❤️ Test z Maxe koupím dnes a zítra zkusím. 👍 A určitě dám vědět, jak to dopadlo 💋
Pravidelný cyklus 32 dní.
31 den,krásně sytá čárka,žádný duch 😆Určitě, už vyzkoušej. 🙂
@smekalovamo jojo zítra ráno. Jsem zvědavá 😊
Není tam ani náznak?
@lilly_95 Ikdyz je fakt, že jak na to koukám pořád doma, tak vidím takovou skoro naznatelnou čárečku hned vedle tady te syté. Ale čumím na to jak blbec pořád, takže už jsem ji beztak vykoukala🤦♀️🤣🤣 taková vymodlena🙏😂 nevím, další test zkusím za pár dní znovu. Zkouším udělat lepší fotku, ale nejde mi to tak, aby to šlo vidět.
@lilly_95 zkus test odpoledne... i když doporučují z ranní moci, já měla testy vždy silnejsi odpoledne... za zkoušku nic nedáš... buď byla ovulace později, a nebo je problém jinde... pokud MS nepřijde, zkus třeba za dva dny další test... a nebo se objednej na gyndu nebo si zajdi jako samoplatce na krevní test...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Klidně udělej hned. 🙂 Měla jsem tři dny zpoždění a test už byl pozitivní. Budu držet palce 🤗