Ahoj, jaký dpo se u vás objevila nidace? A projevuje se jen špiněním a nebo má i nějaké jiné příznaky? Díky
@annoonniimm no ja si myslim ze to bylo 7dpo..bylo mi tem den divne..unava,zvysena teplota a strasne me bolel v podbrisku …deuhej den uz mi bylo fajn..takze si myslim ze to bylo ono protoze dva dny na to, jsem mela uz ducha na testu ☺️ Mozna jsem si to jen vsugerovala😂kdo vi
Asi 7dpo.... Sla jsem jsem spat a zniceho nic mega bolest. Sla jsem na zachod a na toaletnim papire lehce krve, furt me bolel podbrisek, tal jsem sla na wc znovu a na papire opet krev, ale zasemin jak pred tim. Sla jsem si lehnout a stale bolel podbrisek, pak to trochu ustoupilo a v klidu jsem usnula..... Za dalsi dva dny slaby duch na testu, ale hodne slaby......... Takze jsem si rekla, ze to byla nidace a uz jen doufala aby to tak bylo a vse dopadlo... Clearblue asi dva dny pred MS pozitivni a dnes uz ma syn 2,5 roku 🙂
@annoonniimm Nevím, nijak se to neprojevilo, přestože jsem se snažila otehotnet cíleně, tak tohle jsem fakt nezkoumala.
No, byla jsem 5x těhotná, u všech vím kdy byla ovulace,a čehokoli nidačního jsem si nikdy nevšimla. Neřeš to.
ahojky večer po transferu jako takova lehke dloubaní, a 9 DPO žaludek na vode a zimnice. u syna (přirozené početí) taky 7-9 dpo tam to nevím přesně pocit na zvracení a pak už jen silná zimnice. špinení nikdy. celý proces nidace trva asi od 6-10 dne po oplození.
Trochu podobně jako u zrzeckas. Vzbudilo mě v hluboké noci poměrně silné zapíchání v podbřišku a takový zvláštní pocit v tom místě... po chvíli cca 30 min. to pak přešlo. Nevím jestli to bylo ono, ale byl to jediný takový zvláštní projev a proces, který jsem na sobě zpozorovala 🙂 a ráno jsem měla na toaleťáku mini proužek krve.
@annoonniimm já jsem Teda dnes 11.den po ET a od 9 teho dne spinim řízený klidový režim jen ležet žďuchani mám pořád na pravé straně spinim min někdy víc, ale bez prismes krve. Taky přemýšlím co to může být
@twins_sovovi No tohle mám já teď pár dní... Pravá strana jak když mě bere slepák 🙈🙈 Nepříjemné bolesti takové tupé hned po odchodu z kliniky... Chvíli jsem seděla v autě než jsem odjela..Pak dobrý nic se nedělo...Cca 3 dny mě bolí břicho jako vaječníky až do kříže + ta pravá strana a prsa teda.. Tentokrát to jsou velmi citlivé bradavky..🙈🙈 špinění žádné... Jsem 8 den po ET.
@worena mě Teda ty prsa přešly cca 5ty den zítra si udělám test jestly sili nebo ne 🙃
@twins_sovovi
Já dělala včera právě kvůli těm nepříjemným pocitům.No 9 den odpolední moč... Negativní...Dnes mám bojovnou a dělám všechno možné.. Dokonce mám chuť se na to vy...t pardón a dát si víno... Ještě zítra zkusím to už bude 11 den.. Ale nevěřím v úspěch.
Ja jsem si skoro 100% jista kdy nidace byla, ale netusim kolikaty den to bylo 🙈 ten den jsem nebyla schopna se pohnout, silena unava a celkove pocit na nic, nedokazala jsem ani sedet na koberci se synem a hrat si s nim, jen lezet. A k veceru me trosku bolelo v podbrisku. Za 3 dny byl pozitivni test.
@worena jsou holky co mají vidět až třeba fakt 14 den. Já Teda tenkrát při prvním IVF jsem byla pozitivní už 5ty den a každý den to šlo nahoru jako blázen. Při Ketu jsem měla nárůst a pak pokles bylo biochemko a teď Teda jsem pozitivní, ale neviděla jsem rozdíl a to jsem test udělala od prvního po 3 dnech. Zítra jsem 13.den tak jsem zvědavá zda se ukáže víc nebo min jsem na to zvědavá 🙃Snad doufám a věřím že už nám to je přáno😍Jinak si tu flašku otevřu taky.... 😏A to nepiju..
@twins_sovovi No to ti ze srdce přeji aby to bylo vše v pořádku 🍀🙏. Já věřím každý ten transfer že už nám prostě musí být přáno...Asi mě tam nahoře nemají rádi 🙈 nebo nevím co nebo kdo mě to pořád zkouší... Toliko pokusů a žádný výsledek..9 pokus je už teda něco...
@worena 9vaty🥺😮 to je mazec říkám si úplně to samé co jsem komu udělala že nám není prano a že si musíme projít vsema chodbama pekla... Minulý rok v 17tt potrat porod mi vyvolával okamžitě malá ve mě byla mrtvá 3 týdny takže už šlo o mě po porodu okamžitě urgentní na sál masivní krvácení následná kyretaz... To se stalo v listopadu 2020 v únoru 2021 5tt biochemické... Teď v červenci všechny embrijka odpadaly v kultivaci... Teď z 8mi vajíček jen 6 oplozenych a jen jeden bojovník 4denni 12cti buněčný. Tak doufám že už to je výhra protože jsem do dnešního dne emočně nebouchla myslím si že teď by se to navalilo všechno z5tně a moc dobrý by to nebylo... 😏
@twins_sovovi No ano...Já ti rozumím velmi dobře...Je to strašný.. Prošla jsi peklem😢..Je mi to líto a všech těch snažilek co se jim nedaří.. Raději vůbec nebudu popisovat co vše se událo u mě..A taky si říkám že už si po tom všem zasloužíme už mít štěstí... Zatím to nevypadá...Tak napiš jak to dopadlo 🙏🍀🍀 přeji ti štěstí ❤️🍀🍀🙏
@worena Už by se to mělo všechno urovnat a všechno se dařit já tobě a samozřejmě i všem snazilkam kterým není prano posílám hodně síly a štěstí, aby se to podařilo konečně... Vždyť v té čekací listině nemůžeme být napořád 🥺❤️🍀🍀 Napíšu jak budeme vědět více ❤️🍀🍀moc děkuji za podporu ❤️❤️❤️❤️
@twins_sovovi Ahoj,tak já negativní test tentokrát digitální.. Už si dnes vysadím léky a už na to letos kašlu...Ale držím palce Tobě ať se podaří 🍀🍀✊✊
@worena To mě moc mrzí 🥺😞😞😩
@worena Já rano chvilka a nevěděla co mám dělat takový dálnice jsem necekala😮❤️🍀🍀
@twins_sovovi Krásný, ať sílí..🍀🍀✊❤️ mám radost..
@worena dekujeme❤️❤️❤️❤️
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@annoonniimm já vůbec nevím, kdy nidace byla a myslím, že to tak má většina 🤣 ale pár holek co ji zaznamenaly se určitě najde