Ahojte, s přítelem se snažíme o druhé miminko (teď máme ročního syna) menstruaci sem měla od 29.07 - 04.08 a tudíž 12.08 ovu a zajímá mě, kdy se zkusit otestovat. Jasně všude se píše na diskuzích až po vynechání ms ale doktorka mi poradila zkusit test po 7-10 dnech ovulace, má s tím někdo zkušenost, že by test ukázal i před vynechání ms ?
Každopádně sem 3 dny po ovulaci a mám přes den silné bolesti v podbřišku a sem pořád unavená.
Děkuji za vaše názory 🙂
@stastnamatka07 všechny mé děti se mi objevily před vynechanou ms. 😉
@stastnamatka07 Mne už na 10 deň po ovu vyšiel mamatest aj digitálny test pozit.
@stastnamatka07 duch se ukaze 10 dnu po oplodneni (ovulaci). Nektere damy maji luteani fazi 14 dnu, jine 12, jine treba az tech 16 dnu. Proto nektere rikaji, ze mely uz pred menstruaci silnou carku. Ja mam lutealni fazi 10-11 dnu, takze jsem mela pri vynechani jen slabsi carku. Testuj nejdrive 10 dpo. Spise ale 12-14 dpo.
@stastnamatka07 podle mě je to blbost, testovat před MS....ano,můžeš to tak udělat a "lovit duchy" ale klidně to může odejít s následnou MS a pak budeš zbytečně zklamaná....A na UZ stejně není nic vidět, tak k čemu to....
@blbajulca Protože se to tak stalo více mým známým ;) Tak že blbost to asi není a některé tam měli krásnou silnou čárku.
@stastnamatka07 u malé sem testovala dřív ,a já teda nikdy neměla silnou čárku až po 17dnech vynechání měs.ano ,..ale já mám mes dost nepravidelne no ;D ,
Ale ducha sem měla ,spíš asik náhoda a kdy bylo vajíčko uhnízdění ;),ale počkala bych max těch kdo.tech 12dni
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@stastnamatka07 já zkoušela 10dpo a byl tam duch, dříve bych nezkoušela, někdo tam má ducha třeba až 14dpo.