Ahoj, chtěla bych se zeptat. Prosím neukamenujte mě za to. Neznám to a proto se ptám.
V období od 12.4-21.4 jsem měla sex s partnerem. V tomto období jsem měla i ovulaci. On se do mě udelal a já jsem si řekla ze ať se děje vůle bozi a neřešila jsem to a nezasahovala jsem vůbec do toho, žádnou pilulkou postinor. Minuly týden jsem měla dostat MS, jenže jsem ji měla strašně divnou nez normálně. První dva dny byly strašně slabý a ostatní dny už téměř vůbec nebo hnědá krev a spinila jsem. Druhy den jsem šla na krevní test ale vysledek vyl jenom 0,9 hcg takže v norme. Poslední tydenjefuny čeho si vsimam jsem strašně unavena u když spim 8-9 hodin tak okolo 1 v praci už zivam a jsem vyrizena. Samozrejme si říkám, ze to je blbost a těhotná byt nemuzu. Ze by to bylo přece dávno už vidět. O co mi jde. Netestovala jsem moc brzo ? Slysela jsem, ze z krve je to hned poznat zda jsem těhotná či nikoliv. Kdy bych si měla udělat tehotensky test ? Až teď při další menstruaci která mě čeká na konci měsíce ? Vůbec nevím kdy je idealni testovat. Jak dlouho trvá než se něco ukaze, jestli bude co.
Omlouvám se za debilni dotaz, ale vůbec se v tom nevyznam.
Dekuju
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@terinak22 od posledního nechráněné sexu 14 dní z krve by to bylo znát cca 8/9 den po oplodnění teď záleží zda byla ovualce podle čeho jste ji měla potvrzenou jinak vaše příznaky kdyby byli od těhotenství tak test máte jasně pozitvni vyzkoušela bych klasický test a uvidíte ...