Kdy si udělat těhotenský test?

betnika
30. lis 2018

Ahoj holky,
mám takové dylema, ale nechci být zklamaná! Moje menstruace bývaly 24-26, ale vesměs ten 25 den. Akorát poslední menstruace byla taková opozdená, dostala jsem injekci a došla. V pulce cyklu jsem začala jemně krvácet a pak spinit, bylo mi i divně od žaludku dva dny. Dnes jsem 26.den cyklu a nic! Myslíte, ze když bych si zítra udělala test, tak by tam už mohlo něco být? A jaký test je nejvíce spolehlivý?

betnika
autor
30. lis 2018

mimochodem me bolí podbřišek jak při menses, nekdy méně a nekdy více a už třetí den špinim

sudylichozrout
30. lis 2018

@betnika test udelat muzes, ale spis si myslim, ze to bude nejaka hormonalni nerovnovaha. Stava se to, telo neni stroj.

betnika
autor
30. lis 2018

Hmm, škoda.

Zkus ráno a uvidíš. Aspoň budeš vědět😉 A nebudeš nad tím přemýšlet 🙂 hlavně ať má citlivost 10 😉 já vždy zkoušela v den vynechání a bylo vidět 😉

lucinkamarecek
30. lis 2018

@betnika ahoj já měla taky nepravidelné cykly, dělala jsem test s citlivostí 10 tuto značku life lite,po pozitivním jsem udělala clear Blue digi , dělané testy 3 dny před nezpozdejsim termínem Ms takže myslím že je správný čas udělat testik, držím palecky

betnika
autor
1. pro 2018

@lucinkamarecek já jsem vysadila HA v květnu a od té doby chodila menses krásně, bud 24., nebo 25.a poslední, ale málo častý byl 26.den. Ke konci září jsem měla dostat menses, ale ono nic! Tak jsem si dělala testy, ale pořád nic, ale je pravda, že v tom měsíci byl sex pouze jednou, protože jsme měli stresy a hodně prace s rekonstrukci, možná i proto se to tolik zpozdilo, bylo mi i docela divné, že by hned na první pokus vyšlo těhotenství. Nakonec jsem šla k doktorce a ta mi řekla, ze se mi folulikuly krásně tvoří, ale mám sliznicí stále nahoře, tak ze mi píchne injekci a máme se snažit dál. Tak mi ji pichla, snažily jsme se dost. Okolo 12.dne cyklu mi bylo právě tak divně, únava, bolest žaludku a tak, pak jsem slabounce krvacela a přešlo to do špiinění, ale byla to otázka pul dne, pak klid! No a dnes už jsem 27.den, dnes už ani nešpiním, ani mě nějak extra neboli podbřišek. Akorát dva dny, vcera a predevcirem me bolel dost podbřišek, ale tak zvláštně a i jsem špinila a stále nic, nechci byt zase zklamaná, ze to budou zase hormony 😢

betnika
autor
1. pro 2018

Tak test jsem si dělala ted odpoledne a nic 😦

lucinkamarecek
1. pro 2018

@betnika dělej z ranní moči já měla taky měsíc před vyvolávačku

betnika
autor
1. pro 2018

@lucinkamarecek jako než jsi otěhotněla? Kéž by to tak vyšlo, ale mám obavy, aby to zase nebylo něco s hormonama. Sice doktorka a i na internetu psali, že vyvolavacka podporuje otěhotnění.

lucinkamarecek
2. pro 2018

@betnika já měla hned první měsíc bez HA nejspíš biochemické těhotenství pozitivní test z moči poté zpoždění týden šla jsem na gyndu nikde nic ani v krvi, ms přišla o pět dní později, další měsíc taky více jak týden zpoždění dostala jsem vyvolávačku došla taky asi po týdnu. Třetí měsíc sex jen třikrát dokonce mimo ovulaci, žádné sledování cyklu, koupili jsme s manželem dovolenou a letenky na leden a zamluvili psa a dva dny před ms bolení podbřišku, den předtím jsme na hodech pili víno takže jsem nechápala proč mě je pořád zle. Udělám test a // hned krásně viditelné. Věřím že to vyšlo nebo vyjde . Snadno se všem řekne neupínat se na to, ale v okamžiku kdy jsem se na to s prominutím vykašlala to přišlo. Držím palečky tobě i všem maminkám a doufám že vše bude u mě a dalších nastávajících maminek v pořádku

lucinkamarecek
2. pro 2018

@betnika myslím že mě to vyvolávačka mohla tak přihnojit 😁

betnika
autor
2. pro 2018

@lucinkamarecek děkuji moc. Mě dnes ráno vzbudila ale opravdu hoooooodne velká bolest v podbřišku, ale fakt silná, to jsem ještě v životě nezazila a tak jsem SLA na WC, ze asi už to přišlo a ono nic! Nedalo mi to, tak jsem si udělala test a opět vůbec nic! Nechci se tím užita a být co nejvíce v klidu, ale ted už to opravdu nejde. Ta naděje a pak zase to, že člověk neví....

sudylichozrout
2. pro 2018

@betnika ahoj, kolik dni mas dnes zpozdeni?

betnika
autor
2. pro 2018

@sudylichozrout Ahoj, no než jsem byla na konci října na vyvolávací injekci, tak menses byla někdy 24.,většinou 25. A sem tam i 26.den cyklu. Dnes jsem 28.,čili dva dny zpoždění.