Kdy si udělat těhotenský test?

amalie20
27. led 2024

Ovulaci jsem mela 14.1. A 26 jsem mela dostat mesicky.A porad nic.Kdy si mam udelat test tehotrnsky prosim?

nat
27. led 2024

Zkuste a uvidite....

jaja01k
27. led 2024

@amalie20 Zkusila bych v pondělí.

lencaa11
27. led 2024

@amalie20 14.1 ovulace test za 12-14 dní

simni
27. led 2024

ahoj som tu nová a tak moc neviem jak to funguje ale potrebovala by som poradit🙈

simni
27. led 2024

ahoj prosim ak je tu niekto kto by mi vedel objasnit tuto moju situaciu budem rada🙉na dalsie vysetrenie idem az v utorok a to čakanie je hrozné,tak začnem asi od začiatku poslednú ms som mala 12.12 a 9.1 som si spravila test bola na nom slaba druhá ciarka pobolievalo ma podbruško tak hned na druhy den som isla k doktorovi ten na sone nic nevidel,rychlostest z krvi z prstu na nom takisto slabá čiarka,zobrali krv na vysetrenie hcg.vysledok bol 26,7 takže mam prist znovu 18.1 lenže 15.1 na nočnej v praci som zacala krvacat nebolo to nic extra ale aj tak som hned na druhy den utekala k doktorovi to bolo 16.1 na sone stale nic znovu hcg,dal mi utrogestan a ascorutin na druhy den mi volali ze hcg kleslo na 25 tak ze bohuzial.krvacala som do soboty 20.1 ale bolo to take slabé celkovo mavam menstruaciu slabu a toto bolo este slabšie.V pondelok 22.1 som si spravila domaci test a robila som ho s tym ze uz tam ziadna ciarka nebude vobec a ona bola tak silná jak nikdy🧐na dalsie hcg som mala prist 24.1 a 25.1 na vysetrenie po prichode ma doktor zarazil ze nechape co sa stalo hcg mam 500 tak ze bud som znova otehotnela alebo si to nevie vysvetlit,dost ma straší mimodeložním a ja uz som z toho hotová.Miminko by sme moc chceli ale tady to co sa poslednu dobu deje ma uplne stresuje pretoze vlastne neviem nic ani to nedava zmysel.co si o tom myslíte?