Kdy si udělat těhotenský test?

martinachura
1. črc 2022

Čauky holky,chci se zeptat kdy si nejlépe udělat těhotenský test a jaký je nejspolehlivější,na internetu je toho hodně a přijde mi blbé dělat ententýky abych se rozhodla které tvrzení jsou pravdivé a které ne,a tak se ptám vás které jste třeba už zkušené,je mi úplně čerstvých 15 let.

zlaticko22
1. črc 2022

@martinachura koupila bych Mamatest a udělat nejlépe hned z ranní moči, v termín vynechání MS....

gbp
1. črc 2022

@martinachura predne preji krasny zacatek prazdnin 😄👍
rozhodne je nejlepsi nemit v 15 letech duvod k tomu delat si tehotensky test.
doporucuju mamatest a jak se doctes v pribalovem letaku kazdeho zakoupeneho testu, nejlepsi je udelat ho jakmile ti vynecha menstruace.

zlaticko22
1. črc 2022

@martinachura snad jde o planý poplach!!! každopádně si zajdi na gynekologii a promluv si tam o variantách, jak se chránit, pokud už jsi sexuálně aktivní, aby sis to pro příště ušetřila👍 myslím, že ti momentálně do smíchu asi nebude...

lencaa11
1. črc 2022

@martinachura pokud máš zpoždění udělala bych test je jedno jaký test bude pozitivní zda budeš asi bych volila HA

ina10
1. črc 2022

@martinachura cauky holko, gratuluji k Tvym 15. narozeninam. Tos dostala penize k narozkam a chces si za ne koupit TT? 😉

martinachura
autor
1. črc 2022

@zlaticko22 měsíčky mám mít za 3 dny a stalo se to včera

amazonkajanik
1. črc 2022

@martinachura tak tam je pravděpodobnost početí nízká. Pokud se to stalo včera, dojít do lékárny vyžádat si postinor. Ovšem je to rychlá nouzovka a je to darda pro tělo. Poté si pořídit antikoncepci, nebo jinou ochranu!

izzylka
1. črc 2022

@martinachura tak takhle brzo ti to fakt žádný test neukáže 🤣 žádný test nekupuj a normálně počkej na ms, která ti na 99% přijde tak jako vždy 👍

martinachura
autor
1. črc 2022

@amazonkajanik jo mám ale ta selhala

martinachura
autor
1. črc 2022

@izzylka dobře dekujuuuu

amazonkajanik
1. črc 2022

@martinachura prasklo, předpokládám...jejda. tak pak ten postinor, a pak se jistit třeba spermicidním gelem...