Čauky holky,chci se zeptat kdy si nejlépe udělat těhotenský test a jaký je nejspolehlivější,na internetu je toho hodně a přijde mi blbé dělat ententýky abych se rozhodla které tvrzení jsou pravdivé a které ne,a tak se ptám vás které jste třeba už zkušené,je mi úplně čerstvých 15 let.
@martinachura predne preji krasny zacatek prazdnin 😄👍
rozhodne je nejlepsi nemit v 15 letech duvod k tomu delat si tehotensky test.
doporucuju mamatest a jak se doctes v pribalovem letaku kazdeho zakoupeneho testu, nejlepsi je udelat ho jakmile ti vynecha menstruace.
@martinachura snad jde o planý poplach!!! každopádně si zajdi na gynekologii a promluv si tam o variantách, jak se chránit, pokud už jsi sexuálně aktivní, aby sis to pro příště ušetřila👍 myslím, že ti momentálně do smíchu asi nebude...
@martinachura pokud máš zpoždění udělala bych test je jedno jaký test bude pozitivní zda budeš asi bych volila HA
@martinachura cauky holko, gratuluji k Tvym 15. narozeninam. Tos dostala penize k narozkam a chces si za ne koupit TT? 😉
@zlaticko22 měsíčky mám mít za 3 dny a stalo se to včera
@martinachura tak tam je pravděpodobnost početí nízká. Pokud se to stalo včera, dojít do lékárny vyžádat si postinor. Ovšem je to rychlá nouzovka a je to darda pro tělo. Poté si pořídit antikoncepci, nebo jinou ochranu!
@martinachura tak takhle brzo ti to fakt žádný test neukáže 🤣 žádný test nekupuj a normálně počkej na ms, která ti na 99% přijde tak jako vždy 👍
@amazonkajanik jo mám ale ta selhala
@izzylka dobře dekujuuuu
@martinachura prasklo, předpokládám...jejda. tak pak ten postinor, a pak se jistit třeba spermicidním gelem...
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@martinachura koupila bych Mamatest a udělat nejlépe hned z ranní moči, v termín vynechání MS....