Ahoj holky, prosím kdy se vám ukazal malý náznak na Ovu testu? Podle aplikace bych zítra měla mít ovulaci a žádný náznak slabé čárky na testu aspoň není. Myslíte, že až během dneška už by se mohla ukazat? Kolik dní před Ovu se může ukázat? Diiiiky
Dělám to právě radši k večeru, hlídam si stejný čas a nic se zatím neukazuje. Vím, že podle aplikace se přímo řídit nemůžu, jen přibližně. U prvního dítěte vím, že to bylo úplně mimo a snad dva dny po skončení MS. Tak ja vydržím a budu dělat pravidelně dál a uvidíme 🙂 každopádně, může se stát, že Ovu test nic neukazuje a přesto ovulace proběhla?
Ano, může. Nemusíš testem trefit nejvyšší hladinu hormonu a je to hned 🙂.
To by mě teda taky zajímalo. Už jsem počůrala nespočet testů a ani náznak druhé čárky. Chtěla bych brzy otěhotnět, ale takhle to vidím tak, že budeme souložit celý měsíc 3x denně a snad se zadaří. 😀
Mně to podle výpočtů teda nesedí, zkus BT a ověř si to testem, já už teď ani nemerim ve stejnou hodinu. MS chodí jak hodinky a ovulace +-1den. Jinak na testu jsem mívala jeden den náznak druhej silnou čárku. Podle aplikace bych měla mít ovu 12. den, mám ji 15-16...
Možná je to test od testu, ale ten můj žádný slabý náznak neukazoval, ten měl ocela binární výsledky ANO/NE. Začala jsem testovat dva dny před očekávanou ovu dle apky - první den vůbec nic, druhý den zcela jednoznačný výrazný dvě čárky (takže ovu přišla o den dřív než odhadovala apka). Testovala jsem cca v poledne.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Náznak vůbec nemusí být. Já třeba měla slabou čárku celý cyklus a v den ovulace najednou silně pozitivní, aniž by čárka předtím nějak sílila. Test jsi dělala ráno? Nemá se dělat z ranní moči, ale z odpolední a nejlépe aspoň dvě hoďky nepít, nečurat. Navíc aplikace je jen aplikace 🙂.