Holky, jdeme do pranice 😁
Kdy (kolikátý den cyklu) se vám objevil duch?
Proč tohle vůbec píšu. Někdo má 2 dny před ms dálnice a někdo nemá ducha ani v den zpoždění.
Tak ať nejen já, ale i ostatní vidí, co je možné 😁
(Btw. Momentálně 33dc, v neděli večer negativní TT pepino)
Den cyklu nemá smysl psát, ale slabý náznak jsem našla nejdříve 10dpo. 9dpo byl test ještě negativní...
@evunka27 Ono nejde o to, kolikátý je to den cyklu nebo jestli je to den očekávané menstruace. Záleží na tom, kdy byla ovulace a jak dlouhou dobu od ovulace do menstruace daná žena obvykle má. Někdo to má 10 dní, takže v den očekávané menstuace je 11 DPO, na testu má ducha. Jiná má tuhle dobu 16 dní, takže třeba dva dny před MS je 15 DPO a to už může mít dálnice.
Dobře, tak jinak, kolikátý dpo se vám objevil duch? 😂
Měla bych být 16 dpo.
Minulý měsíc jsem měla týden zpoždění kvůli nemoci, takže si ovulací nejsem přesně jistá. Mohla se taky zpozdit. 2 dny zpět dělán test odpoledne k večeru a bílo.
@evunka27 cyklus 28dnů jako hodinky - i po vysazení HA po 13 letech. Ovulace vždy okolo 14.dne. Obě těhu pozitivní TT - duchové, ale hezky vidět, 5dnů před MS.
Bylo to různě, záleží, kdy je nidace...u prvního byl duch už 9DPO, u druhého až 13DPO, u třetího na testu z tesca 10DPO na mamatestu až 11DPO.
U prvního duch v den MS tedy 28DC
U druhého ten samý duch už 23DC tedy skoro týden před MS
Úplně pidi duch 9.DPO (25.DC), další den už zřetelný, takže jsem si byla jistá, že mě nešálí zrak. 🙂
No tak holt budu muset počkat 😂
@evunka27 první viditelná a i vyfotitelná čárka/duch 10 DPO. 😊 Akorát den cyklu nemá úplně význam, záleží kdy byla ovulace - u mě byla až 27 DC třeba. Čili pro mě pozitivní test 37DC. Každá máme cykly jinak dlouhé, někdo jede sladké dvacetosmičky, jiní čekají déle 😊 ale ideální je vědět kdy byla ta ovulace,cykly se i zpozduji/zkracují, nikdo není robot. Pak si může leckdo myslet ze má zpoždění, ale test má bílý, a přitom ještě nedošlo ani k uhnizdeni a někdo má dálnice před ms.. 😊 Držím palce 🍀
Prvního ducha sem měla 8dpo
Tak ja mela fakt malinky naznak druhe carky, ducha, az 14 dpo. Ovulaci vim presne, byli jsme na iui. 😉 Dalnici jsem nemela ani 21 dpo... 😁
Včera večer bílý TT, tak počkám, jestli ta mrcha přijde nebo ne 🤷🏻♀️😂
@evunka27 test by si měla dělat ráno z první ranní moči a ne večer, ještě k tomu před ms
@teress1215 mám zpoždění už 4 dny, kamarádka mě vyhecovala ať udělám odpoledne, jinak vím že mám dělat ráno.
Jelikož nevím, kdy ovu byla, takže ani nevim kolik dpo jsem 😂🙈
Nezbývá mi nic jiného než čekat.
Nejlepší je na tom to, že břicho mě pne už tak 4 dny a říkám si “jo zítra přijde” a ono nic 😂 tak jsem na to vážně zvědavá.
@evunka27 aha, tak to mi zas něco uniklo 🙄😂 tak to se omlouvám
Každopádně dnes ráno dělán test, čistě bílý.
Včera jsem si uvědomila, že tak týden-10 dní zpět jsem měla dost vlhký výtok, a myslela jsem že už jsem dávno po ovu.
Tak ještě počkám tak týden a pak mě asi nemine návštěva DR.
@evunka27 ovu výtok, by měl spíš vypadat a byt táhlý jako bílek 😊
No to byl, akorát byl vlhkej, tak jako obvykle, jen mě nenapadlo že by to mohla být ovu, když ji mívám dříve.
Hlavně doteď jsem měla ms vcelku přesnou +- 2 dny, no a teď už druhý měsíc týden zpoždění.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
32DC, 10DPO tři dny před MS 🙂