Kdy se uhnizďuje vajíčko? Jak to poznám?

berushe14
26. čer 2017

Holky potřebovala bych vědět kdy po ovulaci a možném úspěchu se uhnizduje vajíčko a jak to můžu poznat, když nevěřím BT.?

kajka93
26. čer 2017

https://www.modrykonik.cz/forum/jsem-tehotna/uhnizdeni-vajicka-kdy-k-nemu-dochazi/

Téměř ten samy dotaz ... a ja si stejne myslim ze to nepoznas ... vse se deje v mikroskopickych velikostech takze to.snad ani poznat normalne nejde. Jsou zeny ktere pri nidaci slabe krvaci. Spis je to vytok do ruzova zabarveny.

berushe14
autor
26. čer 2017

Tak dekuji

kamilka90
26. čer 2017

@berushe14 Já uhnízdění pociťovala vždy jako bolest v podbřišku a k tomu jsem měla chvilkovou závrať... asi 10. den od ovulace 🙂

pajushak
26. čer 2017

Já měla právě ten narůžovělý výtok..

eli_luc
27. čer 2017

Mě píchalo v podbřišku, nikdy jindy mě takhle nepíchalo.

berushe14
autor
27. čer 2017

V podbřišku me picha neskutečně jako nikdy a dneska jsem si všimla.husteho bílého hlenu . Mohli by to něco znamenat?

g_m
27. čer 2017

@berushe14 Mohlo by to znamenat přicházející MS, bílý hustý hlen klidně infekci apod. nebo taky oboje těhotenství, to jsou jen dohady a šance 50 na 50 a taky to může být jen výplod hlavy, neb psychika je mocná. Nad tím nemá cenu dumat.

isabelafuentes
27. čer 2017

Ja to poznala jako silne rypnuti v podbrisku,vzbudilo me to v noci a hned jsem si rekla,ze to je urcite ono 😊 Bylo to asi 5 dni po ovu.

ruzenkas
27. čer 2017

Mně osobně bolelo břicho, jako kdybych "to" měla dostat a dva dny jsem špinila.

berushe14
autor
27. čer 2017

No uvidíme co to bude. Velké naděje si nedělám a vytoky před menstruaci nemivam. A mám to dostat až za 14dni. A teď jsem byla na vyšetření a nic mi není. Všechno v pořádku. Žádný zánět krev ani moc neprokázala.

zlatoja
29. čer 2017

Ja byla cely den unavena, a zakoncila den slavnostnim vyzvracenim stedrovecerni vecere. Bylo to asi 8-9den po ovulaci a pozitivni test jsem mela 30. prosince. Mam kratky a na 'minuty' presny cyklus, takze jsem si test delala po dvouhodinovol 'zpozdeni'.
Hodne stesti.

berushe14
autor
29. čer 2017

No me po ránu natahuje í z pití vody. A když cítím jídlo zvedá se mi žaludek a nedokážu do sebe nacpat ani suchý rohlík ale zatím jsem nezvracela