Holky potřebovala bych vědět kdy po ovulaci a možném úspěchu se uhnizduje vajíčko a jak to můžu poznat, když nevěřím BT.?
Tak dekuji
Já měla právě ten narůžovělý výtok..
Mě píchalo v podbřišku, nikdy jindy mě takhle nepíchalo.
V podbřišku me picha neskutečně jako nikdy a dneska jsem si všimla.husteho bílého hlenu . Mohli by to něco znamenat?
Ja to poznala jako silne rypnuti v podbrisku,vzbudilo me to v noci a hned jsem si rekla,ze to je urcite ono 😊 Bylo to asi 5 dni po ovu.
Mně osobně bolelo břicho, jako kdybych "to" měla dostat a dva dny jsem špinila.
No uvidíme co to bude. Velké naděje si nedělám a vytoky před menstruaci nemivam. A mám to dostat až za 14dni. A teď jsem byla na vyšetření a nic mi není. Všechno v pořádku. Žádný zánět krev ani moc neprokázala.
Ja byla cely den unavena, a zakoncila den slavnostnim vyzvracenim stedrovecerni vecere. Bylo to asi 8-9den po ovulaci a pozitivni test jsem mela 30. prosince. Mam kratky a na 'minuty' presny cyklus, takze jsem si test delala po dvouhodinovol 'zpozdeni'.
Hodne stesti.
No me po ránu natahuje í z pití vody. A když cítím jídlo zvedá se mi žaludek a nedokážu do sebe nacpat ani suchý rohlík ale zatím jsem nezvracela
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
https://www.modrykonik.cz/forum/jsem-tehotna/uhnizdeni-vajicka-kdy-k-nemu-dochazi/
Téměř ten samy dotaz ... a ja si stejne myslim ze to nepoznas ... vse se deje v mikroskopickych velikostech takze to.snad ani poznat normalne nejde. Jsou zeny ktere pri nidaci slabe krvaci. Spis je to vytok do ruzova zabarveny.