Ahoj, tak som včera očakávala, že dostanem menzes a nič. Dneska ráno som robila test a negatívny. Ovuláciu som mala podľa testov 20.12. Trochu ma bolia prsia, ale to sa mi občas deje aj pred menzesom. Kedy myslíte, že mám znova skúsiť test ak to nedostanem? Prípadne je vôbec šanca že by z toho niečo bolo?
@maca917 na to bych úplně nespoléhala, já u prvního měla pozitivní 10.den, u druhého až 14. Po obojí ovulace potvrzena lékařem
@maca917 já měla pozitivní tt až týden po vynechání,takže tam vůbec nemusí být nic vidět 9-10dpo
@17mia17 testujte obden ,dokud nedorazí ms,pořád je naděje
@17mia17 Pokud víš, kdy byla ovulace, tak by na testu už něco bylo ze zkušeností, 12-13 dpo je už dost.
A pokud nevíš jak dlouhou máš fázi po ovulaci do ms, tak je možný že teprve ms dorazí. 🍀
@lilian2111 no práve že to už je dnes cca 13 deň od ovulácie.
@17mia17 test může být pozitivní klidně 16 nebo 18dpo
@katherine177 čo je vlastne to dpo? Ja to tu často vidím a neviem na to prist 😄
@17mia17 den po ovulaci
@katherine177 no ale podle paní.. je už 14 den od ovulace. To už dost často je něco vidět. Ale samozřejmě také nemusí 🙂
@katherine177 ahaaa, vďaka 😄
@maca917 přesně takový tt jsem měla taky 8dpo 😊 už tu mám skoro dvouleťačku. Tak držím pslce
@lilian2111 děkuji. Já tomu stejně už nevěřím... 😀
Dělala jsem test sluníčko, prý je stejný jako Mamatest, tak snad bude přesný.
@lilian2111 tak som to dnes už dostala. Ešte skúsime tento mesiac a ten ďalší idem na preventívku, tak by som to už riešila z doktorkou.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@17mia17 Ahoj, to už by bylo něco vidět. Vyzkoušej testovat třeba ještě jednou zítra nebo pozítří, ale já vždy měla pozitivní test už tak 9-10 den od ovulace. Ale uvidíš viď.