Ahoj holky. Kdy po vysazení HA se začít snažit o mimi ? Myslela jsem, že to jde hned ale doktor mi říkal měsíc zákaz aby se hormony dostaly z oběhu.. byla jsem docela překvapená. Kamarádka mi říkala, že její gynekolog naopak řekl ihned po vysazení. Jinde jsem zase zaslechla že řekl doktor čekat až pět cyklů. To se ty názory vážně tolik liší? Co by se asi mohlo stát, kdybych náhodou otěhotněla hned
Tak někde jsem četla, že po vysazení je větší šance otěhotnět hned, ale že statisticky je z toho více samovolných potratů. No ale pokud jsi zdravotně ok, tak si myslím, že proč do toho nejít hned
Taky jsem pro zkoušet můžete hned. Na co čekat 🙂
Já vysadila po 13 letech na konci března a v květnu se zadařilo, tak snad to bude držák. Takže ze zkušenosti jde to hned, ale co je správné nevím, názory se liší i lékař od lékaře.
@luu_ca žák to gratulace někdy to je hned a někdy ne no to ke na přírodě zřejmě 🙂
@kacenla1991 no dokud neporodím, tak není k čemu gratulovat, ale byli jsme překvapení, to zase jo :D
@luu_ca ale je už jen ze se to povedlo 🙂 Ani se ne nadějes a bude to venku 😉 My se snažíme už od loňského září a stále nic..
je to nesmysl, naopak, hned po vysazení je šance největší. Spíš je trochu větší pravděpodobnost dvojčat, asi proto ti doporučil se snažit až potom, ale ta pravděpodobnost není zas tak o moc vyšší.
@kacenla1991 no poslední tři dny mě trápí růžový výtok a ačkoli mě tu uklidňovaly, že to nic není, tak na klidu mi to neprida. na ultrazvuku ani nebylo nic vidět, tak se raději neraduju.
Co tak vím z okolí, tak to po dlouhé době všem vyšlo až ve chvíli, kdy si řekli, že na to kašlou a na nějakou dobu to vzdali a ejhle na první dobrou 🙂 Držím palce!!
@luu_ca no tak to se nedivím ze te to ne uklidnilo první tři měsíce jsou vždy riziko žák držím palečky ať je vše v pořádku 🙂 No mě teď čeká "KET" tak snad se to povede. Uvidíme Jojo taky mi všichni rádi nemysli na to tolik ono se to povede jenže hold n to myslet nejde 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Snažte se hned👍