Ahoj holky, prikladam foto svych ovulacni testu. Zeshora- 4.rijna az do dnes. Delala jsem kazdy den. Stale nechapu, kdy ze je, nebo bude ovulace. MS ma prijit za 8 dni. Mam aplikaci, ktera mi ukazala, ze ovulace byla 2. rijna. Snazili jsme se od 1 rijna, jelikoz jsem na sobe ovulaci citila. Ale po vsech tech testech, jsem ted opravdu zmatena. Vsechny carky jsou stejne silne. Starsi testy nahore jsou uz vyschle, proto tam neni tolik barvy. Kazdopadne vsechny carky se mi zdaly stejne silne a hlavne, nic nemizi.
Zacatek posledni menstruace byl 20.rijna
@kacka2020 Pokud měla být ovulace podle aplikace (což je jen odhad ničím nepodložený) 2.10., pak testy od 4.10. značí, že 1) ovulace byla do 2 dnů po 1.pozitivním testu (tedy cca 6.10.) a nebo 2) jsi už dávno těhotná, poslední MS sice byla, ale.... Zkus těhotenský test 😉
Když jsem ty testy viděla tak jsem si hned řekla: nejsi spis dávno těhotná?
@levandulka_fialova kezby.. 🙄 uz mi z toho hrabe. Tehotensky test jsem si delala 6 rijna, coz by melo byt 4 dny po posledni ovulaci. (dle aplikace) Nasla jsem tam malyho dusika ale nechapala jsem proc a jak. Dnes rano jsem delala dalsi tt a nic.. Jedine co me napada, ze ovulace probehla driv, ale jsem z toho fakt jelen
@kacka2020 Vyprdni se na testy a nech si hlidat ovulaci gynekologem, to je jistota. Rekne ti, kdy ovulace bude. Pojišťovna by mela proplacet 6 ultrazvuku ročně, ale samozřejmě, pokud chodíš k soukromému gynekologovi, tak si něco zaplatis. Moje doktorka v Praze chce za to 400,-/ultrazvuk.
Ja mela posledni ms 21.9. a ovulaci ted ve stredu cca, pozitivni test jsem mela v utery. Mam take cykly 28 dni a kratsi lutealni fazi, tak je klidne mozne, ze si opravdu mela ovulaci az ted pozdeji. Pokud to ted neklapne, tak bych priste zkusila jinou znacku testu, protoze tyhle jsou hodne matouci.
Já ovulaci ani přirozeně neměla ani u prvního dítěte a ted také nemám, musím brát hormony, ale nic moc.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Tak v tomhle pripade opravdu tezko rict 😳 Jak mas dlouhe cykly?