Kdy po revizi jste dostaly MS? Kdy jste se začali snažit?

nikisk
5. led 2017

Ahoj holky. Jsem asi 2 týdny po zamlklem potratu. Chtěla bych se zeptat za jak dlouho jste dostali MS a pote jste se snažili? Nebo jste počkali i na druhou MS? Vím, že mi doktor řekl, že se můžeme snažit od března. Pro me je to hrozne dlouha doba ale asi ví, proc to doporučuji. Děkuji

akmeja
5. led 2017

@nikisk my sme o mimi přišli loni na konci listopadu. Doktor co mi dělal revizi řekl,že se můžeme snažit hned a moje gynekoložka že se na škole učili počkat půl roku). Počkala sem na první menses po zákroku (za měsíc a něco) a pak sme se nenápadně začali pokoušet znovu a otěhotněla sem v lednu a teď máme krásného chlapečka 😊. Přeji hodně štěstí

lentixx
5. led 2017

@nikisk V dubnu po revizi jsem čekala na MS 8 týdnů - nekonečný! Pak jsme si udělali pěkné aktivní léto a v září jsme to zkusili znovu. Otěhotněla jsem hned, ale byla z toho opět revize - tentokrát MS přišla už za 26 dnů a už mám za sebou dokonce i druhou a jdeme na snažení 👧 napotřetí to snad už vyjde.
Poprvé byl jen prázdný váček, podruhé přestalo bít srdíčko v 10tt - obojí tedy zamlklé.

nikisk
autor
5. led 2017

@akmeja tak to je super! Doufám, že budu mít taky takove štěstí! 🙂

nikisk
autor
5. led 2017

@lentixx tak to přeji hodně štěstí! Potřetí si to už zasloužíte! 🙂

akmeja
5. led 2017

@nikisk Určitě budete,né nadarmo se říká: Po potratu,jako když pohnojíš... Po pravdě sem tehdy tyhle kecy nesnášela a byla sem naprosto v prdeli víc jak měsíc,ale skutečně je to pravda. Povedlo se to mně i dvěma známým. Hlavně nevěšte hlavu a zkuste se mezitím zaměřit na něco jiného a sex si užívejte

maca2607
5. led 2017

Ja pred 5-ti lety otehotnela nekdy koncem srpna a v polovine rijna jsem musela na revizi ( podle gyn.dr. mimodelozni, podle dr. Ve spitalu zamlkle a sestry trvdily ze to byl samovolny potrat, tak si to do dnes muzu jen domyslet) prelom 6-7 tydne. Manzel byl v tu dobu nedockavy a jen co mi ustaly bolesti bricha tak na to hupsnul akorat jsem teda ani nepostrehla ze se pokusil o mimco znovu 😕 v polovine listopadu dosel menzes trval cca 10 dni a na konci prosince byly na testu //. Dr mi tenkrat pekne vynadala ze jsme mely jeste pockat atd. A ted tu mam syna 4,5 roku a jeste jsem v 18.tt pravdepodobne znovu kluk 🙂

saidy
13. led 2017

Já byla na revizi v 8tt v půlce listopadu 2016, první MS přišla po 26 dnech jako v předchozích cyklech, zato druhá má už 6 dnů zpoždění a testy jsou negativní, tak nevím, co je špatně ☹

salinka
21. bře 2017

Ahoj, taky mám čerstvou zkušenost - potrat a revize v sedmém týdnu, v půlce ledna, MS přišla ukázkově po 28 dnech - 9.2. a to byla taky poslední, další už nedošla, ninulý čtvrtek potvrzeno těhu v děloze...tak ted čekám, za týden jdu na kontrolu jestli je vše jak má 🙂 V nemocnici nedali žádné omezení tak jsme nečekali no a ani jsme to nečekali :D

anettak
21. bře 2017

Ahojky já otěhotněla po IVF hned na poprvé, bohužel jsme se s přítelem radovali jen do 7 tt, poté přestalo miminku bít srdíčko, revizi jsem podstoupila 2.2., po 40 dnech a vyvolávací injekci jsem konečne dodtala MS, začínáme se snažit už teď, myslím že tim se nic nepokazí. Jelikož jsem po Ivf tak nevìm jestli to přirozeně půjde, ale náhoda je blbec😀 a když ne, tak máme ještě 2 bojovníčky v mrazáčku,všem vám tu držìm polečky

nikisk
autor
22. bře 2017

Děkuji holky. Nám už se zadařilo po první MS. Tak snad už do zdárného konce ☺