Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jsem teď po samovolném potratu 4-5tt a zatím se čistím dostala jsem injekci na vyčištění dělohy. Jen by mě zajímalo, kdy asi přijde opět menstruace a kdy by šlo znova otěhotnět? Děkuji
@krastowska rekla bych,ze po samovolnem potratu lze otehotnet hned po dalsi menstruaci..
Hned můžete byt těhotná, je to bez zákroku klidně se hned snažte dále, tak mi to moje gyn řekla.V lednu byl potrat..
Po samovolnem muzete hned podle me 🙂
Ja dostala MS 4 týdny po potratu, pak přišla ještě jedna MS a další už ne 🙂
I po samovolném lékaři doporučují dodržet šestinedělí. Ale ve 4tt je to myslím jedno, jde jen o zpozděnou MS... tam bych to moc neřešila
po potratu jsme dodrželi šestinedělí, MS byla po 8 týdnech a hned jsme zkusili a hned se zadařilo. Nedržela jsem se rady mudr. počkat 3 periody. Ale je to hodně o pocitu, jak se cítíte. Já měla asi poprvé "intuici" , že nemáme čekat.
Po samovolnem v tak rannem stadiu tehotenstvi jsem o dodrzovani sestinedeli moc neslysela naopak mi Dr.rikali,ze jakmile prijde samovolne MS hned se snazit znova..Jako "kdyz pohnojiš" doslova mi bylo receno😃
V tom 5-6 tt to je spíš zpožděná ms,a může se snažit hned,nebo třeba po další ms. Já měla potrat s revizí (16 tt) a Dr říkali počkat tak 3 měsíce, po 2-3 ms. První přišla normálně měsíc po revizi.
@krastowska hned 😊 preji hodne stesti
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.