Kdy po nidaci jde vidět duch na testu?

mmhanka
17. zář 2020

Zní to jako asi normálně otázka co je tu furt ale mě.jde o to že.mam na další cyklus clostilbegyt který mám zacit brát pátý den cyklu, no a včera jsem začala špinit myslela.sem.ze.ms jelikož chodí jak hodinky...ale sineni ustalo a dnes jen trochu...teoreticky jen kdyby to byla nidace...ne ms...tak ten clostilbegyt může tomu zahnízdění nějak škodit nebo ne???

klchudik
17. zář 2020

@mmhanka clostil je na vytvoření folikulu a spuštění ovulace🤔 pokud by byla nidace jak říkáš, tak je to cca 6 den po ovulace, duch by mohl být vidět nejdříve 12 den

mmhanka
autor
17. zář 2020

@klchudik no dobře ale kdybych byla těhotná a budu brát clostik taky e nic nestane? Jako vše teoreticky možná se na rozjede

atomix
17. zář 2020

Na to se ptej gynekologa a ne na webu.

kocila
17. zář 2020

@mmhanka moment, pokud máš brát clostík až 5.-tý den, a včera jsi začala špinit, tak si žádný clostik ještě snad nezačala brát ne?

kmarie81
17. zář 2020

mě doktorka říkala, že před nasazením clostilbegitu si mám pro klid duše vždy udělat test z ranní moči - tj. 5 den MS test a jestli je negativní tak nasadit clostík.

mmhanka
autor
17. zář 2020

@kocila ne byla sem u Dr s tím že plánuju těhotenství a.mam 1dc...a mám nasadit 5 DC...ale pokud šlo o nidaci. Mohlo se stát že se posunula ovu.. teď lehce špiním na intimku...a pak nastává otázka kdyby to byla nidace kdy to poznám má testu ať ten clostilbegyt třeba něčemu jako by ten 5 DC a přitom by bylo třeba zadelano

mmhanka
autor
17. zář 2020

@kmarie81 asi taky možnost

mmhanka
autor
17. zář 2020

@atomix může se stát že to někdo zná ne?

kmarie81
17. zář 2020

@mmhanka v CAR mi bylo řečeno že MS je prostě jasná krev, žádný špinění. Ale třeba já mám MS tak slabou, že jiná ženská by jí prakticky celou považovala za špinění 🙂 ... Takže sem se v tom taky dost topila - jestli normálně nešpiníš, skoč si ten 5 den špinění na test z krve jako samoplátce (cca 200,- Kč) v krvi je to nejjistější a nejrychlejc poznat a jestli tam bude za ně klidně i negativní výsledek (tuším do 5 HCG) clostík bych nenasazovala a počkala na testování za pár dní (5-6 dne) to už by mohlo být i v moči dostatečně vysoká hladina aby se ti zbarvil obyč 10 test - čímž pádem uvidíš jestli sílí. Abys to dyštak tím clostíkem nějak nepo....

mmhanka
autor
17. zář 2020

@kmarie81 právě toho se bojim

mmhanka
autor
17. zář 2020

Volala sem Dr říkal že to zatím nasazovat nemám a pokud se ms nerozjede mám v pondělí dojít a mrknem na to....

pro89
17. zář 2020

@mmhanka 1 dc je začátek MS , pokud jen spinite tak to není MS a tím pádem . Jak dlouho jste od ovulace ?

mmhanka
autor
17. zář 2020

@pro89 já si myslela že to začíná ms ale nevím nehlidala.sem ovulavi

pro89
17. zář 2020

@mmhanka ano začíná , ale MS musí začít spineni není začátek MS. Na ovulaci jsem se ptala, protože nidace je cca 5-8 dnů od ovulace .

kocila
18. zář 2020

@mmhanka nidace,ktera muze nastat,je kratdobe zaspineni-otazka dne,spis si myslim ze se ti rozjizdi MS nebo hormonalni nerovnovaha...spinit muzes klidne nekolik dnu pred MS

mmhanka
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
mmhanka
autor
18. zář 2020

@pro89 jasné mohla sem mít ovu 9.9 tam sem.mela slabý růžový hlen...takže teoreticky tak tak vyšlo nicméně už ani nešpiním tak uvidíme co se deje

badyr
18. zář 2020

@mmhanka čekala jsem ms na přelomu srpna a září, asi týden před jsem cca 3-4 dny špinila, jeden den docela dost, tak jsem usoudila, že ms došla dříve a cyklus se mi zkrátil (předešlý měsíc jsem měla cyklus 36 dní, v srpnu začala pít kontryhel). Jenže o týden později mi začalo být šoufl a padla na mě velká únava a zkusila jsem si udělat test a byl pozitivní, takže to špinění bylo asi uhnízdění, také mě to rozhodilo, z prvního těhotenství tohle neznám 😉

mmhanka
autor
18. zář 2020

@badyr no právě toho 16.9 už měla dle všeho přijít.ms a taky sem tento cyklus pila kontryhel...a četla sem že je i možné že to cykly prodlouží. Jako příznaky že bych byla těhotná nemám a ani neřeším, jediné co přetrvává i při téhle.ms jsou citlivé prsa...jinak se právě citimmuplne v pohodě ani mě nebolí břicho jako u mě nic...prostě pocitově se semnou nic neděje
No já měla už těhotenství dvě a u obou sem si dělala test vlastně náhodně kdy jsem dostala podezření a u obou byly //. Teď sem právě myslela že už je na smířila sem se s tím na další cyklus mám napsaný clostilbegyt právě....ale pokud je to zahnizdovani tak už ho asi brát nezačnu. V pondělí jdu k Dr a uvidime

mmhanka
autor
18. zář 2020

@kocila několik dní před ms...jenže toho 16.9 jsem teoreticky dle obvyklých cyklů tu má už měla dostat..to je hrozná hříčka přírody a chápu že to někteří nedokáží pobrat..😉 na ms se necítím....prostě necítím že by měla přijít

kocila
18. zář 2020

@mmhanka jakýkoliv nový doplněk může rozhodit cyklus, píšeš, že jsi začala pít kontryhel, který dokáže s cyklem pěkně zamávat...
jinak tvoje otázka zněla, kdy můžeš mít pozitivní test po nidaci, - za 7 dnů.

mmhanka
autor
19. zář 2020

@pro89 vycházelo mi to od 9.9 ovulace tudíž 7dpo

pro89
19. zář 2020

@mmhanka každopádně jestli mas 7 dni lutealni fázi tak je dost dost málo ... aspoň tak mi to bylo řečeno na gynde