Dobrý den potřebovala bych moc a moc poradit jsem po třech potratech, byla mi zjištěja jen lehká hematologická odchylka dle dr. nic vážného. Ale ted k věci, před třemi lety mi zemřela matka, za dva roky po ní babička, během toho ty tři potraty, autonehoda a jiné rodinné problémy, vše se na mě najednou sesypalo až mi min. týden rodina musela zavolat pohotovost, a dr. mi stanovil panickou poruchu, obvodní dr. mi nasadila AD asentra plus ještě má brát lexaurin po dobu než AD zaberou. Má otázka, ale zní, kdy od doby braní AD mohu otěhotnět a jak to vlastně je s těhotenstvím s AD zda mají nějaký negativní účinek na plod a podobně, myslím, že na nich budu muset zůstat i v těhotenství, už jen kvůli těm mým třech potratům, protože v těhotenství jsem vždy zažívala obrovské úzkosti a strachy a tím jsem možná i miminku ublížila, předem děkuji za odpovědi a doufám, že se někdo najde kdo mi poradí
@markyt777 AD je vždy lepší nebrat,pokud to alespoň trochu půjde....jinak pokud otěhotnět s jakymi koliv leky a vubec AD, vše jen po dohodě s lékaři....třeba by šlo je před otěhotněním postupně vysadit a pak byt pod dohledem v nemocnici, popřípadě časté kontroly plus teda prac.neschopnost a byt doma a nic nedělat.
Jak se Vám daří?
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@markyt777 Mohu se zeptat, je to příspěvek starý dva roky.... Jak jste dopadla?