Kdy nejdéle pozitivní TT?

ketyna
7. říj 2020

Zdravím 😇
Mám na Vás dotaz:
Snažíme se 6ty měsíc o miminko, doteď se nám nedařilo. 11.9.jsem ovulovala a měla nechráněný styk. MS se měla dostavit 28.9.
1.10. se dostavilo spineni a 2.10. i krev (od rána cca do 18:00) a pak nic. Ticho (cisto) po pěšině. Dnes jsem si dělala test protože mě pne v podbrisku a mám trochu citlivá prsa a je mi nevolno od žaludku. Test byl snehobily.. je možné ze další test za par dni by mohl být pozitivní? Znáte to některá? Děkuji za případné rady 😇🙏

jjasmina
7. říj 2020

Já jsem měla pozitivní test vždy před ms už. Ale samozřejmě jsou vyjimky

lachtanice86
7. říj 2020

@ketyna ne, uz by pozitivní byl

ketyna
autor
7. říj 2020

@lachtanice86 cetla jsem, ze některé z vás se ukázal pozitivní TT až třeba v 9.týdnu těhotenství i když třeba “normálně” mestruovaly 🤔 tak jsem z toho nějaká rozpacita

jjasmina
7. říj 2020

@ketyna To jsou opravdu spíše vyjimky. Pokud si nejste jistá zajděte si na krevní test jako samoplátce.

misina321
7. říj 2020

Ještě zkus počkat. Máš i normálně takhle krátkou menstruaci? Ale já to měla takhle 30.7. prsvděpodobně den oplodnění, 7.8. zahnízdění (poznala jsem, protože se mi objevilo trochu krve, myslela jsem, že to je předzvěst menzes, ale ta nakonec nepřišla) test pozitivní 14.8. (velmi slabá čárka). Prsa mě bolí a natečou před každou menstruací, takže podle toho jsem soudit nemohla. Ale každá jsme jiná 😊 Přeji hodně štěstí

ketyna
autor
7. říj 2020

@misina321 normálně mám menstruaci 4-5 dni. Prave proto si říkám ze je to nějaké divne. Prsa mě také při MS nebolí 🤔 zkusím počkat a kdyby příznaky trvaly i nadále tak zajdu na krevní testy. Moc děkuji za nazory 😇

katule1990
7. říj 2020

@ketyna Myslím, že ovulace nemohla být už 11. 9., když krvácení přišlo až 2. 10. Pokud ovulace byla 100% toho 11. 9., pak by už test musel být určitě pozitivní. Leda by byla ovulace až tak o 14 dní později a to kolem 2. 10. bylo třeba uhnizďování...

ketyna
autor
7. říj 2020

@katule1990 mám to bohužel nějaké rozházené, dělám si ovulacni testiky, takže pokud mě neklamou tak to tak je 🤔

katule1990
8. říj 2020

@ketyna No, osobně ovulačním testům vůbec nevěřím. Neměla jsem ho nikdy pozitivní (ani se to tomu neblížilo) a ovulace přesto pravidelně probíhala podle ultrazvuku na gyndě i podle měření bazální teploty (obě metody narozdíl od testů spolehlivé).