Kdy nastane přibližně ovu a začít se snažit?

25. bře 2021

Ahoj prosím chtěla bych se zeptat vím že je to individuální ale chtěla bych tak nějak zjistit kdy by byla ovu poslední ms byla13.3.2021 cykly mám trochu delší 30az 35.styk už probehl 2 dny po sobě po měsíci pro jistotu22.3 a 23.3 tak nevím kdy by mohla být a zda si spermie počkají na ovu.?děkuji moc se v tom neorijentuji

haskre
25. bře 2021

Zkus ovulacni testy nebo měříneni teploty ji al to nezjistis....někdo má ovu 12 den někdo 20 den...

lidija1234
25. bře 2021

Ahoj, já dostala radu abych po skončení MS měla každý druhý den sex pokud si nechci hlídat ovulaci :D no a vyšlo to hnedka první měsíc :D

autor
27. bře 2021

@haskre ovulacni testy se mi moc dělat nechtějí a stoji to hodně peněz zbytečně a měření teoloty jsem nikdy, nedelala tak nevím.uz mám doma jednoho prcka a to jsem dělala testy sexovali pořád a nic.takze nevím.

pampeliska1313
27. bře 2021

Tak ty testy jsou skoro jistota. Přes teplotu tedy taky netuším, ale já mám třeba cykly delší, takže jsem ovulaci měla později, než normálně bývá.. samozřejmě to můžete brát tak jako doteď - zkusím, uvidím, jen pokud nemáte vypozorované jak se tělo při ovulaci chová, tak to asi jinak nepoznáte. Hlavně aby byla jistota, že tu ovulaci opravdu máte.. já ji neměla a ani sem to nevěděla.:D

haskre
27. bře 2021

Tak potom ti bohužel ale nikdo nedokáže rict kdy budeš mít ovulaci...pomud to nechceš takhle resit...tak proste sexujte často a uvidis...🍀