Ahoj holky, tak nějak si nevím rady kdy nastala ovulace tak třeba to některá máte podobně a víte. Od prvního porodu mám v době ovulace jeden den kdy špiním a už je i hlen. To bylo teď v sobotu (7.5) a druhý den v neděli dopoledne byl sex. Hlen mám ještě trochu dodnes, tak si říkám kdy to mohlo být? Asi spíš už ten den co bylo špinění ovulace nastala? Vyloženě se nesnažíme v červnu letíme na dovolenou tak jsme si řekli že to necháme po tom, ale nějak se teď stalo, a já od pondělka mám strašně nafouklé břicho nonstop, občas mě to zabolí dokonce mě to v úterý večer zbudilo ta bolest. U první toto neznám tam se mi udělalo špatně až pár dní před MS a tam jsem se hodně hlídala, takže teď to vsugerované určitě nemám, ale přijde mi to jako blbost takto brzy něco cítit i když jsem toto nikdy nezažila 😃 tak třeba jste to některá měla podobně, je možný že se zadařilo nebo jsme to spíš nestihly? Když tak se podělte 😊
(Ovulaci jinak než kromě špinění a hlenu nepoznám, normálně u ní nafouklá nebývám a určitě ne několik dní)
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Záleží kdy byl hlen nejkvalitnější. Jinak pokud neměříš bazální teplotu, tak těžko říct. Z tvého popisu bych řekla, že pokud máš ještě teď kvalitní hlen, tak to mohl být jen nárůst estrogenu a ovulace ještě nemusela proběhnout. Jinak pak doporučuju symptotermální metodu 🙂