Ahoj,
chtěla bych radu, Ms začala 20.6., pozitivní ovulační test 3.7 po obědě., sex 3.7. večer.
Pak už to bohužel nevyšlo. Kdy můžu udělat těhotenský test? vím, že se má dělat až v den menstrauce, ale mám nepravidelné cykly 28-35 dní. Dnes jsem 10-11Dpo. děkuji 🙂
@katezina11 No trpělivá nejsem, ale nechci být zklamaná 😒 😀 děkuji
ja som si stále hovorila že ešte sa môže objaviť, kým nie je ms, nie je nič stratené 😉 keby náhodou skúsiš tak daj vedieť ako to dopadlo 😀 držím palce
Test byl pozitivni 3.7 cca 4.7 mohla bejt ovulace + 12 dni udělala bych zítra nebo ve středu
@katezina11 dobře, vyzkouším zítra nebo středu ráno, vědět dám. děkuji 🙂
@lencaa11 Ano, přesně tak to mám v plánu. děkuji 🙂 mám doma Mamatest ten je dobrý?
mne tento ukázal už na 8dpo 🙂 má veľa farbiva. Vraj niektorým robí falošné "čiarky" alebo skôr kanáliky, ale ja som s ním mala len dobré skúsenosti..
@katezina11 dobře vyzkouším, děkuji 🙂
@katezina11 tak bohužel nic
Mne sa tam niečo zdá 🧐 nemáš fotku keď vyschol?
@katezina11 to nemám, vyhodila jsem ho 😢 uvidíme zda ms přijde, ale začínají mě dost bolet záda, takže myslím, že to bude brzy 😒
držím palce 🙏
Třeba ještě čarka se ukáže ☘️☘️
Tak jsem tu zpět 😀 dělala jsem si ovulační testy, dr. max pozitivní ještě není, ale clearblue digitalní už vyšel se smajlíkem, na tom clearblue píší dva nejplodnější dny, takže je možné, že ten dr. max budu mít pozitivní až zítra? Že ty clearblue jsou o den dopředu? nebo je to blbost? Ale dnes se snažit nemůžeme, přítel není doma. Omlouvám se za otázky, ale chtěla bych vědět zda má někdo s digitálními testy zkušenosti. Moc děkuji 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Už je možné že by aj ukázal 🙂 záleží ako veľmi trpezlivá si 😀 ja som nikdy dlhšie ako do 9-10dpo nevydržala.