Holky potřebuji poradit menstruační cyklus mám 33 menstruaci 6dni nevíte prosím kdy asi tak může být ovulace pohlavní styk sem měla 18,19, a dnes
@cinam tak asi ovulace byla včera dnes test ukázal jen kontrolní čárku. Táto fotka je ze včera cca 12.hod
Ovulace nastává cca 24-48 hodin od doby, kdy máš pozitivní ovulační test, to znamená dvě stejné čárky. Z tohohle testu už se nic nepozná. Když to chceš vědět ještě přesněji, je dobré přidat i měření bazální teploty. Ale taky to chce myslet na to, že ani pohlavní styk přesně při ovulaci ti otěhotnění nezaručí, někdy to klapne, někdy ne.
@rebe tak já BT neměřim iba teď poslední tři dny 19tyho sem měla 37 20tyho 36,6 a dnes 36,9
@kikiki1000 Pokud chceš vědět, kdy přesně máš ovulaci, tak je to potřeba, samotné ovulační testy ti to neřeknou.
ja mela take delsi cykly a ovulace presne 13 dni pred mesickama. proste- po styku 13 dni jsem nasla //, takze cca 20. den cyklu. kazdy to ma vsak jinak 🙂
Je možné že sem měla pozitivní ovulační test 18tyho celý den mě totiž hrozně bolelo v podbřišku taká tupá bolest
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
12-16 dní přes MS, takže cca 17-21. den cyklu. Ale lepší si to ověřit testy nebo měřením teploty