Ahoj holky mám dotaz si moc nevím rady a moc to nepoznám. Minuli měsíc jsem měla MŠ přesná na datum. Cykly 28 dní. Teď se stalo že jsem to měla mít 13.10 a přišlo jen malinko špinění a nic. Ms jako taková nastala až 16.10 trvala 7 dni. Jako mívám normálně. Kdy mohla nastat nebo nastane ovu. Ovulacnim testům
nevěřím. I když jsem to zkoušela asi 3 dny zpět. Jeden test měl o něco silnější proužek než ty další dva. Je možné že už ovu proběhla?
@lachtanice86 ráda bych ale nemůžu najít teploměr 😅😅🤦
@miszulicka nechceš zkusit digitální test clear blue? Je sice dražší, ale mne fungoval a zjistila jsem díky tomu, ze ovulace mam až 16. Den
@miszulicka no pokud to chceš praktikovat pravidelně, tak si nějaký kup. Nebo si hlidej hlen, treba bolesti a nebo ty testy, ale chce to dělat treba cely cyklus. Ne jen 3 dny.
Já mám cykly pravidelné, 28 dní. Ovulaci jsem měla téměř pokaždé 14.den. A tento měsíc najednou bolesti mnohem dřív. Bylo mi to divný. Začala jsem dělat testy a díky nim jsem zjistila, že ovulace byla už 11.den, nebo takhle...pozitivni ovulační test. Plus pak ovulační hlen. A dva dny na to bolesti konečně polevily. Takže se mi ovulace taky posunula, i když normálně to mám pravidelně.
Já testuju třeba 8 dní. Jakmile začnou bolesti, vím, že se to chystá.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@miszulicka když nevěříš testům, tak měř teplotu.