Kdy mám začít testovat?

lujhu
27. kvě 2024

Zdravím, prosím vás kdy můžu testovat ,? Ovulace podle TT a bt vycházela od 19/5 do 23/5 , Sex byl 17/5 18/5 a 24/5 bazální teplotu jsem dnes měla 37,2 Měřím od 11/5 po skončení ms to jsem měla pořád 36,5 36,6 píšu si to papír ovulační grafy nemusím ,

magdaveselkova
27. kvě 2024

@lujhu a co prostě počkat na vlastní pocit .... 🫢

lujhu
autor
27. kvě 2024

@magdaveselkova taky se dá 😄

rosalindamelinda
27. kvě 2024

Ovulace podle TT a bt? Máš na mysli ovulace podle OvuT a BT? - protože TT je těhotenský test a ne ovulační test. Dny 19, 20, 21, 22 a 23 = 5 dní, to je spíše období PL dnů... Ovulace je max 24h. Zřejmě se testování LH ani měření BT moc nepodařilo, ptž podle ovu testů se to určuje od +ovu testu na 24-48 hodin a ovulační peek dle BT je to samé, max 3 dny. Nicméně je to vlastně jedno - testování se provádí vždy v období očekáváné MS nebo při zpoždění MS. Podívej se do MS kalendáře a pokud již tento týden očekáváš MS, pak otestuj 🙂 ať se zadaří 😎

hennrietta
27. kvě 2024

Nejspolehlivější je počkat na datum předpokládané MS. 😉
Jinak ženy píšou, že těch 14 DPO může být něco vidět, když je ovulace opravdu potvrzená.

lujhu
autor
28. kvě 2024

@hennrietta Jdu 6/6 na preventivní prohlídku zkusím do ty doby netestovat, 😁 Ještě bych se chtěla zeptat když my bude dělat ultrazvuk uvidí tam že ovulace proběhla? Nebo ne, Já mám právě každý měsíc hezky pozitivní testy ale nikdy se nepovedlo

hennrietta
28. kvě 2024

@lujhu Tak pokud jsi měla ovulaci v květnu, tak v tom červnu to už asi nepozná. Většinou se ovu zjišťuje více ultrazvuky. Záleží, jak moc narostlý a kvalitní je folikul a pak kdy praskne, ...
V době ovulace je šance na otěhotnění kolem 20%.

lujhu
autor
28. kvě 2024

@hennrietta díky 🫶