Zdravím, prosím vás kdy můžu testovat ,? Ovulace podle TT a bt vycházela od 19/5 do 23/5 , Sex byl 17/5 18/5 a 24/5 bazální teplotu jsem dnes měla 37,2 Měřím od 11/5 po skončení ms to jsem měla pořád 36,5 36,6 píšu si to papír ovulační grafy nemusím ,
@magdaveselkova taky se dá 😄
Ovulace podle TT a bt? Máš na mysli ovulace podle OvuT a BT? - protože TT je těhotenský test a ne ovulační test. Dny 19, 20, 21, 22 a 23 = 5 dní, to je spíše období PL dnů... Ovulace je max 24h. Zřejmě se testování LH ani měření BT moc nepodařilo, ptž podle ovu testů se to určuje od +ovu testu na 24-48 hodin a ovulační peek dle BT je to samé, max 3 dny. Nicméně je to vlastně jedno - testování se provádí vždy v období očekáváné MS nebo při zpoždění MS. Podívej se do MS kalendáře a pokud již tento týden očekáváš MS, pak otestuj 🙂 ať se zadaří 😎
Nejspolehlivější je počkat na datum předpokládané MS. 😉
Jinak ženy píšou, že těch 14 DPO může být něco vidět, když je ovulace opravdu potvrzená.
@hennrietta Jdu 6/6 na preventivní prohlídku zkusím do ty doby netestovat, 😁 Ještě bych se chtěla zeptat když my bude dělat ultrazvuk uvidí tam že ovulace proběhla? Nebo ne, Já mám právě každý měsíc hezky pozitivní testy ale nikdy se nepovedlo
@lujhu Tak pokud jsi měla ovulaci v květnu, tak v tom červnu to už asi nepozná. Většinou se ovu zjišťuje více ultrazvuky. Záleží, jak moc narostlý a kvalitní je folikul a pak kdy praskne, ...
V době ovulace je šance na otěhotnění kolem 20%.
@hennrietta díky 🫶
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lujhu a co prostě počkat na vlastní pocit .... 🫢