Ahoj všem.
Holky, kdy se Vám povedlo otěhotnět po potratu? Uděláme průzkum na zlepšení nálady.. ☹
Po prvním po roce a půl....... ☹ a po dalším to teprve uvidím 😔
po 3 měsících.....ale po 2 mens.cyklech!!!
zatial som siedmy cyklus po ☹ a este sa nezadarilo
po mimodeloznim jsem otehotnela 4 mesic 🙂
my jsme se zacaly snazit 8mesicu po a hned se podarilo
Začli jsme po potratovém šestinedělí a zadařilo se třetí měsíc 🙂
Začli jsme po 3měsíční pauze a hned se podařilo 😉 😵
Já potratila v září 2005 a svojí lásečku jsem porodila teprve v loni přímo na štědrý večer 🙂 .....takže u nás to trvalo nekonečných pět let.
Při samovolném potratu v 7.tt bez revize hned následující cyklus. Po samovolném potratu s násl. revizí v 19.tt po třech měsících... kluci se narodili akorát po roce a pěti dnech.
Hned další cyklus po šestinedělí (potratila jsem v 15tt- s revizí)
V říjnu to bude rok od revize v 9tt a snažení stále pokračuje ☹
jedna známa 4 neděle po revizi, oni ani nedodrželi 6nedělí 😀 😀
Revize duben 2011, pak 2 cykly pauza, teď 3 cykly nic :-/ je brzy, ale před tím se nám zadařilo hned 2. cyklus :-P no, zadařilo nezadařilo 😔
Hned v cyklu po šestinedělí 😉 Doktorka udělala utz, zkontrolovala čípek, prohlásila, že vše v pořádku, tak můžem do toho 😉
Zamlklé těhotenství ukončeno v 10T v srpnu, otěhotněla jsem v prosinci. Mezitím ještě v listopadu biochemické těhotenství, kterému jsme s Mudr říkaly pro lepší pocit velmi zpožděná MS... Svoje štěstí jsem porodila v září 2010 🙂
Po prvním potratu 7 tt jsem otěhotněla hned po prvních MS a to se narodil se chlapeček. 😅Pak další potrat v 12tt a to jsem otěhotněla po druhé MS a narodil se další chlapeček. 😅 Naštěstí třetí dítě už neplánuji. 😀 😀
tak já jsem byla na revizi 3/2011 a 8/2011... a uvidíme co bude dál.... snad se brzy podaří!
Po necelém roce, ale záměrně jsem čekala dlouho..strach byl silnější než touha po dítěti..pak porodila kamarádka chlapečka, já se za nimi byla v porodnici podívat a hned po měsíčkách jsme "udělali" Bětulku..v tomhle případě to bylo skutečně nakažlivé🙂))..jsem jim vděčná.. 🙂
8. měsíc po revizi, čtvrtý cyklus snažení 🙂
Mám 2.5 roka po SP a stále nič ☹
já já za pět měsíců 🙂
po druhé MS od revize po "jediném šťouchu" 😉
počkali jsme 3 MS a pak se povedlo napoprvé (předtím to trvalo skoro rok) 😉
4 měsíce pauza a hned napoprvé 😉
No já prožila potrat před čtyřmi měsíci a snažíme se.Teď jsem nedostala MS ale prý si mám dělat testy protože v krvi zatím nic není, ale na UZ je vidět sliznice zvětšená.
hned prvni menstruace po sestinedeli (zamlkly potrat v 10tt) a dalsi jsem uz nedostala 🙂
po prvním samovolném potratu jsem otěhu po 6 měsících - první cyklus co jsme se začli snažit. toto těhu také bohužel nevyšlo a musela jsem na revizi a po revizi jsem otěhu za 2 měsíce, opět první cyklus snažení a to miminko už se mi teď houpe v houpajdě 🙂
10. měsíc od revize a stále čekáme... ☹
po prvním potratu jsme měli zaracha na rok, kvůli parc. mole, ale zkoušeli jsme to cca po třičtvrtě roce, otěhotněla jsem po půl roce snahy.... pak jsem zas potratila loni v létě, ale snažit jsme se začali zas až letos v létě, měnila jsem práci.. potratila jsem opět v září, a stihla menstruovat jednou, ovšem ten potrat bylo spíš jen chenické těhu, bez revize... lepší počkat cca tři měsíce, pokud je potrat s revizí..tak jsem zvědavá, jak tohle moje páté těhu dopadne....dítko mám zatím jedno.. ☹
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Po potratu se mi podařilo otěhotnět třetí měsíc 🙂 🙂 🙂