Holky, kolikátý DPO jste měly pozitivní test? A testovaly jste ten den z ranní moči nebo ne? Děkuji za příspěvky popř. fota testů 🙂
@nikishkaaaa měla jsem 13. DPO potom už jen sílily
@nikishkaaaa ahoj, já měla takto 😉
Já měla pozitivní test hned v den očekávané menstruace, ale čárka byla vidět lehce (byl to klasický levný test). Hned jsem běžela do lékárny a koupila si digitální clearblue a ten mi hned hodil, že jsem na začátku těhotenství. Píše týdny.
@nikishkaaaa 10dpo
@nikishkaaaa 10 DPO poobede.
Z ranní moči ve dvou těhotenstvích 10 DPO. Slaboucka čárka, která každým dnem viditelně silila (na testu s citlivostí 25)
Pozitivni test druhy den po vynechane menstruaci, testovala jsem v poledne :D jasny dve carky
@nikishkaaaa v tehotenstvi
@nikishkaaaa já až po vynechání MS a testovala jsem odpoledne
a měly jste k tomu už předtím nebo v den slabého testu příznaky?
Jednou 10dpo po obědě a ted 12dpo dopoledne. Priznaky až v 8tt, ted zatím nic, aktuálně 6tt
Pokaždé 11 dpo (už čtyři pokusy)
@cinam
@lachtanice86
@klchudik
@hasara33
a zkoušely jste to i dřív? třeba 10 dpo nebo tak, že by tam ještě nic nebylo? nebo jste to testly až ten den, co vám to vyšlo s duchem? 🙂
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat. Dneska ráno jsem si dělala tyčinkový test 25mlu a byl tam duch. A teď večer jsem si dělala dr.max 10mlu a bílo. Co si o tom myslíte? Děkuji
Asi 2 dny po očekávané MS už byla čárka jasná z odpolední moči 🙂
@kopretina12345 odpoledne není tak vysoká koncentrace HCG a navíc je moč naředěná. Takže je možné, že jsi opravdu v začátku těhotenství, ale odpoledne to ještě ani citlivější test nezachytí. Když zkusíš ten 10 zítra ráno, tak by tam měla být viditelnější čárka než na tom 25 dnes... Na 25 by se mělo zesílení objevit nejpozději pozítří.
@misak48 jo zítra ráno zkusím tu 10tku...ráno 25 byla viz obrázek. Četla jsem někde na diskuzích, že tyhpe plastové tyčinky dělají rády falešně pozitivní testy. Nemáte s tím někdo zkušenosti? 🙂
@kopretina12345 to nevím. Používám od téhle firmy obyč papírový a byl vždy přesný. Čárku jsem na něm měla už 10 DPO a když jsem těhotná nebyla, tak nikdy ani náznak, ryska nic. Prostě sněhobílo...
@kopretina12345 Tento som používala a falošných duchov mi nerobil. Práve naopak.Pekne sa na ňom zobrali čiarky aj keď na ostatných tyčinkových boli ešte slabé.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@nikishkaaaa Já měla pozitivní test dva dny před očekávanou menstruaci. Čárka byla slabší za dva dny sem si dělala další test a byla už výrazná.