ahoj holky, kdy se vám ukázaly na testu dvě //? U těch, které jste to měli později, měli jste nějaké příznaky?
Asi 5 dní před vynechanou MS, ale to už jsem "věděla", poznám to na sobě docela bezpečně. Jo a dvojčata, byly to dálnice.
U obou jsem měla první den zpoždění už čarku stejně silnou jako kontrolní. Příznaky žádné.
Testovala jsem 4 dny po předpokládané ms. Ale nic. Objevily se dvě čárky až při dalším testování 8dni po. Ovulace byla asi později. A i prcek je víc jak o týden menší. A příznaky žádné.
mě ukazali dvě čarky hned po 3 dnech po vynechaní ale první jsem si udelala digitalní a druhej den jsem si udelala normalni papirovej 🙂
Ukázaly se hned 2 jasné čárky v den očekávané MS 🙂
@betnika 3pred termínem MS, bolení podbřišku jak před ms , nevolnost jak po dlouhé party
Ahoj holky včera jsem byla na ultrazvuku jsem skoro 2-3tydnu a už cítím nějaké malé příznaky v jakem týdnu to bude horší?dekuji
28 DC. Netuším, kdy měla přijít menstruace, brala jsem předtím antikoncepci. Od ovulace mě bolelo břicho, takže jsem to tušila 🙂
Tři dny po ovulaci mě začaly bolet prsa a šest dní po ovulaci už byl slabý duch 😉
11DPO jsem zkusila test a byl tam duch 🙂 asi 6DPO me celej den pichalo v podbrisku na jednom miste a taky se mi udelalo spatne v aute (jestli to bylo kvuli uhnizdovani?). Ale neresila jsem to, po vic jak roce snazeni jsem to ignorovala. Jinak mi spatne cele tehu nebylo. Testovala jsem jen proto, ze bylo pred Vanocema a chtela jsem vedet jak na tom jsem. Pak v terminu MS jsem mela krece v podbrisku jak kdybych menstruovala. Bylo to divny, ale pry normalni 🙂
Já jsem to na sobě vůbec nepoznala 😀 akorát jsem měla už týden zpoždění a bylo mě to divný,protože mě menstruace chodila přesně na den a na čas 😀 Měla jsem krásný silný // Příznaky žádný jenom jsem měla hrozný bolavy a nafoukly prsa ale jinak mě bylo dobře a je do teďka a jsem 17+5 🙂
U prvního těhu jsem měla // až asi 3 dny po termínu MS a nyní jsem měla dvě čárky už týden před termínem MS. Po revizi jsem měla cykly 37 dní 😡
11 dni po oplodneni (3 dny pred ms)
9tý den zpoždění byl test sněhobílý a za dalších 10 dní už dálnice. Břicho mě pobolívalo jako by měla přijít MS a ještě před testem mi přestalo chutnat kafe a cigarety. Zašpinila jsem chvilku před MS, asi zahnizďování.
A každý měsíc jsem měla ukázkovou ovulaci a ten měsíc co jsem otěhotněla, jako bych ovulaci vůbec neměla, žádně pobolívání, žádný ovulační hlen, nic.
Asi po tydnu zpozdění ,jsem si udelala test a byl negativní,zasla jsem k doktoru a na utz take nic ,tak jsem dostala vyvolavacku,a po dalsich 14 dnech ,kdy se MS nedostavila jsem si rekla zkusim tt a byl tam opravdu velmi slaby duch.za tyden jsem sla k doktoru a byla jsem v 5tt.
@nikolinka10 to je individuální, ale přijde mi, že tak cca od šestýho týdne.
@nikolinka10 Ahoj, mě nevolnosti začali teď, na konci 7. týdne a je to celkem mazec, nemůžu ani ráno do obchodu, u uzenin jsem málem vrhla. :D
Jinak pro zadavatelku. Já po několika zklamáních testy nedělala dřív než před očekávanou MS už vůbec, vždycky až v den MS když nedorazila.
@baruskawh jeee já jsem v šestém týdnu ráno nemohu vůbec vstát bez nechutenství a uzeniny se mi už musí vyhýbat s masem širokým obloukem
@lucinkamarecek No, já si říkala, že mám štěstí, že jsem to malé procento, které se nevolnostem možná vyhne no a za 2 dny to přišlo. :D
Už si byla na ultrazvuku? 🙂
@baruskawh ahoj Barunko jdu ve středu akorát budu 7+0
@lucinkamarecek
Tak to jsme kousek od sebe, já jsem dneska 7+0 🙂
Tak to už tam budeš mít vidět srdíčko, v 8. týdnu. 🙂
me az 10 dni od prvniho dne "vynechane ms" lehce jsem spinila tmave krvacela
@baruskawh ahoj no mě už se tak nechce vůbec vstávat pořád bych jen spala a je mi zle od žaludku a zvedá se mi žaludek fuj v pátek jdu k doktorovi tak sem zvedava nemůžu se dočkat 😊😊
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@betnika Mně se ukázala slabá den před očekávanou ms a příznaky zatím žádné. Meškám teprve dva dny, ale // na všech testech 🙂