Ahoj,
nikdy jsem tady ještě nepřispívala… ale chtěla bych se zeptat..
Mám docela nepravidelný cyklus, poslední dva cykly byly jeden dlouhý 39, předchozí 32, dnes jsem 29. den. Kdy myslíte, že bych měla dělat test?
Pokud jsem teplotu sledovala správně, myslím, že ovu proběhla 16. den. Pokud stačí mít veliký pokles, poté tři dny rostoucí, pak zase trochu spadla.
Týden mě pobolívá v podbřišku a v dolní části zad, měla jsem zimnici, mám neobvyklý pocit mokra.
Omlouvám se, jestli je to hloupý dotaz. Jen nemám moc zkušeností 🙂
Děkuji
Ozestuj třeba hned, já měla pozitivní test asi 13 dnů po oplodnění, možná by byl pozitivní už dřív, nezkoušela jsem to.
@pajasala když já ani nevím, jestli jsem správně poznala ovulaci, měřila jsem teplotu a měla jsem šestnáctý den 3 dny po sobě rostoucí po velkém poklesu, ale pak zas trochu spadla a teď je to tak jako měnivé. teď týden jsem měla takové bolesti břichaj ako před ms, nafouklé břicho, zimnice, tři dny výtok, nejdřív hodně vodový, pak do hlenu, bolelo mě v zádech, zhoršilo se akné... tak si říkám, jestli třeba až tohle nebyla ovu, ale zase tomu moc neodovídá ta teplota, tak nevím..teď jsem 30DC a necítím nic moc
@pajasala tento měsíc to mám v mobilní aplikaci a nejsem si jistá, jak to uložit jako obrázek k poslání - příští měsíc případně vyřeším lépe.
taky to je ve F míst stupně Celsia, protože nejsme v ČR a taky jsem to hned na druhý měsíc neměnila.. hodnoty byly
Mentruace 97.3 F - 97.4 F 16.-21. 7.
97.4 - 21. -23. 7.
97.8 - 23-25.7.
97.2. - 25 -27. 7. -
97.4 - 29.7.
97.8. - 30. 7.
97.1 - 31.7. - to jsem brala jako ten velký pokles
97.6 - 1.8.
97.9 - 2.8.
98.0 - 3.8.
97.7 -4.8.
98.2 -5.8.
97. 9 - 6.8.
97.9 - 7.8.
98.1 - 8.8
97.8 - 9.8.
97.7. -10.8.
97.5 -11.8.
98.3 - 12. 8 - to šlo zase nějak nahoru (?)
97. 7 - 13-14. 8.
Omlouvám se, že je to tak rozkousíčkované.
když převedu nejmenší a nejvyšší hodnotu na Celsia
je to 36. 1 a 36.8
PS. moc děkuju, že mi odpovídáš 🙂
@krisvm
ja jsem delala test az cca pri 3 tydennim zpozdeni protoze u me tyden sem,tyden tam nic neznamena.
@pajasala vím, je to na prd ty F. příště už pojedu Celsia. zjjistila jsem ale, že na převádění je nejlepší napsat do Googlu tu přímou hodnotu a nechat ji převést na celsia, protože převáděcí kalkulačky převádějí třeba 97,1 stejně jako 97, 5...ale když se to zadá zvášť, tak to první je 36,1 a druhé 36, 4 :/
@pajasala dobré ráno ( u nás je 🙂, no, zatím nic, mám 32. den, žádný test jsem nedělala, teplota dneska klesla o 0,2. tak nevím, asi nic. sice jsem někde četla, že na té teplotě až tak nezáleží, když proběhla ovu (což ale taky nevím :D), nevím, nechci tomu dávat velké naděje, abych pak nebyla zklamaná. řekla jsem si, že s testem počkám do dalšího pátku. díky, že sis vzpomněla! to je zajimavé 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@krisvm jestli víš jak dlouhou máš LF tak si ji pricti ke dni ovulace a pak budeš vědět kdy má MS dorazit