Holky první den MS byl 7.12...pozitivní ovu test 30 a 31.12....kdy byste testovaly tehu testem..já zkoušela dneska,ale bilo. Říkala sem si že ale od toho nic čekat nemůžu,že že brzy...předchozí 2 těhotenství mi ukázaly ducha cca 10.den od pozitivniho ovu testu. Což by bylo zítra.
@katule1990 díky moc..tak sem si to tak nějak myslela správně. Díky moc
@svobodka86 já prvního ducha na testu měla 8dpo, 9 dpo už dobře viditelná čárka, která šla vyfotit 😊 ale já vím přesně na den kdy byla ovulace.
@anonymka227 psala jsem vám sz,to už je dlouho ,kéž bych se i já dočkala jednou 😔
Vám gratuluji .
Já si udělala test až 5 dní poté co se nedostavila MS, udělala jsem asi celkem 3 testy pak zavolala doktorce a už netestovala. Často tady čtu jak holky loví duchy nebo sledují jestli je čárka silnější, já se tomuhle stresu chtěla vyhnout. Brala jsem to tak že buď dorazí nebo ne a pak zavolat doktorce a dál netestovat a počkat si na ultrazvuk🙂
@anonymka227 já měla pozitivní ovu test 30 a 31.12..takže ovulace mohla být klidně 2.1...pokud ano tak teď sem teprve 8 dpo...si myslim
Pokud bych nebrala leky, ktery se musej vysadit okamzite po zjisteni tehotenstvi, testovala bych 14 dni po ovulaci.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@svobodka86 Ovulace nastává až po pozitivním testu, takže jsi ji mohla mít klidně 1. 1., to bys byla dnes 8 dní po ovulaci a to je na test brzy 🙂. Počkala bych aspoň 12 dní po ovulaci (tj. do 13. 1.), ideálně 14 dní po. Hodně stěstí 🙂.