Ahoj holky, máte zkušenosti s braním gynexu?
Měl by se začít brát od 1. DC po dobu 21 dnů, pak na 7 dní vysadit a zas brát 21 dnů. Čili je to počítáno na pravidelný cyklus 28 dní a vždy se začne brát tím pádem od 1DC každých měsíčků.
A to je problém : já mám cyklus kratší a to 26 dní, takže ho po dalším cyklu nezačnu brát 1 DC, ale 3 - 4 DC. Navíc jsem po potratu (už čtvrtém za poslední dva roky- mezi těhu jsem gynex taky brala) a tak mi cyklus skáče dost,1. menstruaci po revizi jsme dostala přesně 29. den od revize a 1. cyklus po revizi byl 25 dní,druhý 24 dní a třetí 27 dní, takže místo abych začala brát gynex dnes, kdy jsem to dostala, tak zítra ho beru poslední den a pak mám 7 dní pauzu. Počítala jsem to v kalendáři, a kdyby mi cyklus už vydržel a nezměnil se a chodil po 27 dnech, tak bych až v únoru 2019 došla s gynexem v této frekvenci na správné nasazení v 1. DC.
Jak ho tedy mám brát? Má to vůbec nějaký smysl takto ho brát?
Navíc je detoxikační a neměl by se v těhotenství brát, takže když bych otěhotněla a ještě ho brala jako třeba teď v období očekávaných měsíčků, tak bych tomu malému mohla uškodit.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Myslim, ze ta pauza tam je prave pro pripad, ze bys otehotnela. Ja bych normalne zacinala brat opravdu v 1DC.