Ahoj holky, kdo tady taky čeká až si bude moci udělat tehotensky test. Mě zbývá ještě 9dnu a strašně se na to těším. Tentokrat mám pocit, ze to opravdu vyjde. Tak jsem se chtěla zeptat jaké pocity mate vy❤️😊
@szuzia taky to tak mám. Teď už musíme jen čekáte doufat ze na nás vykouknout naše vysněné dvě čárky ❤️🍀
@szuzia přeji hodně Stesticka ať to vyjde🍀❤️
Také přeji hodně štěstí 🍀
Taky čekám, jako každý měsíc, zbývá cca 7-9 dní, držím palce 🤗
@aselluska tobě taky 🍀🙏🏼❤️
Ahoj holky 🙂 také cekam..ale zítra rano už asi otestuji 🙂
Poslední ms mi zacla 3.12. a mela jsem to dostat podle kalendare dnes,ale mam to vždy tak +-2 dny...ovulace podle hlenu byla 13.12. ...ve čtvrtek 26.12. jsem zacala spinit,ale jen tak lehce na toaletní papír ,bylo to hnedoruzove ..trvalo to cely den a od te doby nic..jen me od včerejška boli podbřišek,ale tak nejak jinak nez před začátkem ms 🙂 doufam,že to vyslo..
A vám držím moc palečky 🙂
Ahoj holky já taky čekám MS by měla dorazit dnes. Většinou dorazí ráno nebo během dopoledne ale zatím nic tak uvidíme snad už se nam poštěstí.😊😄 na test nechci spěchat abych nebyla zklamaná kdyby ještě mrška dorazila😁
Není to z ranní moči
Tak jdu do lekarny jen nevím zda to není brzy 😁
Ahoj. Já musím počkat aspoň do 8. ledna.
Ahojky holky, ja to mam dostat dnes, od vcerejska jsem jen mirne spinila. Ale uz 2-3 dny me boli bricho a jsem takova nafouknuta, tak nevim zda se to akorat zpozdilo nebo by to mohlo byt ono. Byli jsme na IUI, tak jsem uz opravdu nedockava a doufam, ze nam to konecne vyslo.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, také čekám 🙂 zbývá 7-8 dní. Nejraději bych testovala hned, ale musím vydržet. Věřím, že to vyjde ❤