Ahoj,
nájde sa tu nejaká ďalšia snažilka, čo čaká na mrchu?
Veľmi by sme s partnerom chceli druhé miminko. Som 10. dpo a už som taká nedočkavá, či dorazí MS. Normálne by mi mala doraziť zajtra, ale podľa ovu testov ovulka prebehla až nejaký 18.deň cyklu, tak predpokladám, že zajtra sa ešte nič neudeje.
Som nervózna a najradšej by som hneď testovala. Toto čakanie je nekonečné.. a najhoršie, že keď to zase nevyjde, človek musí čakať další mesiac. :(
Tak sa poďme podporiť...
@majka116 tiez si myslim, ze mi MS pride v sobotu-nedelu (aj ked normalne by mala zajtra), ale este som netestovala, ovu som mala podla ovu testov bud 1.11 alebo 2.11 (1.11 rano test silny tak, ze som si pomylila testovaciu a kontrolnu ciarku a dala ho k ostatnym opacne, 2.11 uz slabol, tak neviem..). Testovat sa bojim, testovala som skoro na konci septembra a kazdy den sklamanie a nakoniec mrcha aj tak dosla.. aj ked neviem, ci tato neistota nie je horsia. Skor mam pocit, ze kym nemam negativne testy kazdy den, mam vacsiu nadej... podla mna ak mas dostat MS v nedelu, tak este je na testovanie skoro
Ahoj 🙂
Dneska jsem 8dpo a dneska mě začalo bolest v podbříšku... takže očekávám opět MS, která by měla přijít v pondělí.
@kevi1 já teplotu neverim, tomu absolutně nerozumím :D ale já jsem četla a radily mi holky tady, ze ovu test muže detekovat těhotenství dřív než tt, protože správne by ti měl ovu test vyjít pozitivně logicky jen jednou za ten cyklus, a druhy pozitivní ovu test před ms muže (ale samozřejmě to není pravidlo) ukázat těhotenství, tak proto jsem zkoušela testovat, jinak beres nějaké vitaminy třeba na podporu? Já se snazim teprve o první 🙂
@verun_ka77 a nie je bolest v podbrusku aj znamka tehu? Ja si to vobec nepamatam ako to bolo pri prvom, lebo sme ho takto neplanovali (proste sme mali sex a ved sa uvidi a ono to vyslo hned, co ma nenapadlo..), ale viem, ze som v nedelu hovorila mamke ze mi meska MS ale uz ma to stve, lebo mam vsetky priznaky co mam pred MS uz tyzden a MS nikde. No a v pondelok uz sa mi to nezdalo a urobila som si test a bola tam hotova dialnica..
@lachtanice86 jeeej gratulujem 👶
@kevi1 no diky, ale z vlastní zkušenosti se ještě neraduju. Pozitivní test nic neznamená. Ale jinak v neděli jsem dělala test, to jsem byla 11dpo a vubec nic, tak jsem to v pondělí nechala a čekala jsem na ms. Nic, tak v utery test a jasná druha carka
@majka116 ja treba žádné vitamíny nebrala a neberu
@kevi1 ja treba aktuálně nemam vůbec žádné bolesti jako před ms, vlastně vůbec nic
@majka116 aha tyjo, tak som to zo sranda skusila a vychadza mi jak furt ked ovulku nemam - proste negativny.. pockaj odfotim. Ja uz som si myslela, ze ovulku ani nemavam, mala som jeden anovulacny cyklus a potom test vyzeral jak dnes az do toho 18. dna cyklu, kedy bola ta ciarka fakt silnejsia jak kontrolna... ako dlho sa snazis? Ja mam prave doma prcka ktory vysiel hned takze teraz kazdu MS oplakavam, lebo som si logicky myslela, ze to hned vyjde znovu.. ako ja sa snazim brat kys. listovu, ale ja som taka zabudliva, ze si spomeniem raz za 2-3 dni.. co ty?
@lachtanice86 já beru kys listovou a občas když si vzpomenu tak si dam kontryhelovy caj, snažíme se přes rok, ale měla jsem hodně rozhazeny cyklus, minuly rok třeba dva měsíce bez ms a pak dva měsíce krvácení no nebylo to zrovna prijemne..:D tak uvidíme, každopádně tiše gratuluju a přeji hodně stesti
@lachtanice86 akoze mas skusenosti ze aj po vynechanej MS ked bol pozitivny test tak z toho nic nebolo ci sa bojis o male? :( ja mam vlastnu skusenost len raz, lenze to som mala fakt priznak jak pred kazdou MS a od porodu ziadne priznaky MS nemavam, takze to je tazko... kym som nesledovala ovulku tak pre mna bolo prekvapenie kedy pride MS (od 25-35 dni mam cyklus). Takze u mna to podla priznakov nespoznam. teda, napriklad teraz ma bolia krize a podbrusok ale koho by v tomto pocasi co je vonku uz x dni nieco nebolelo.. tak hlavne drzim palce nech je vsetko ok
@kevi1 kdyz nepočítám tohle tak jsem byla těhotná 6x a dítě mam jen jedno. Sp, biochemické i zt.
@lachtanice86 to ma strasne mrzi :( naozaj dufam, ze to tentoraz vyjde... aj ked ono aspon vies, ze otehotnies mozes.. viem ze je to blbe takto povedat, ale aspon vies, ze nejako sa dari a ked uz jedno ditko mas, urcite k tebeb priputuje aj druhe.❤
@kevi1 ja vim, beru to vlastně dost sportovně. A ano mas pravdu, to ze muzu otěhotnět je velké plus. No tenhle cyklus, byl jen jeden sex, zrovna v den, kdy jsme si řekli, že zkusíme druhé, no a teď 14dnu po styku tohle
Hele holky nechcete spis udela soukromou skupinu?
@majka116 hele ten pozitivní ovulační test určitě nebude druha ovulace. To spis to těhotenství, stalo se mi to taky, ale na těhotenském testu se to ukázalo až další den
@kevi1 10dpo mi přijde na test zbytecne brzy, ja delala 11dpo a nic a 13dpo jasne carky
@lachtanice86 klidně udělej skupinu, já tady tomu upřímně houby rozumím:D bude to lepší 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kevi1 čekám ji v neděli, a samozřejmě doufám ze nepřijde, ale včera jsem si delala tt byl tam hooodne slabý duch a dneska nic ( delala jsem si je protože mi vycházely i pozitivní ovu testy) ovulaci jsem měla 31.10, ale už mě bolí bricho takže si myslím ze bohužel přijde