Kdo se snaží o mimi a čeká ma MS?

kevi1
11. lis 2020

Ahoj,
nájde sa tu nejaká ďalšia snažilka, čo čaká na mrchu?
Veľmi by sme s partnerom chceli druhé miminko. Som 10. dpo a už som taká nedočkavá, či dorazí MS. Normálne by mi mala doraziť zajtra, ale podľa ovu testov ovulka prebehla až nejaký 18.deň cyklu, tak predpokladám, že zajtra sa ešte nič neudeje.
Som nervózna a najradšej by som hneď testovala. Toto čakanie je nekonečné.. a najhoršie, že keď to zase nevyjde, človek musí čakať další mesiac. :(
Tak sa poďme podporiť...

majka116
11. lis 2020

@kevi1 čekám ji v neděli, a samozřejmě doufám ze nepřijde, ale včera jsem si delala tt byl tam hooodne slabý duch a dneska nic ( delala jsem si je protože mi vycházely i pozitivní ovu testy) ovulaci jsem měla 31.10, ale už mě bolí bricho takže si myslím ze bohužel přijde

kevi1
autor
11. lis 2020

@majka116 tiez si myslim, ze mi MS pride v sobotu-nedelu (aj ked normalne by mala zajtra), ale este som netestovala, ovu som mala podla ovu testov bud 1.11 alebo 2.11 (1.11 rano test silny tak, ze som si pomylila testovaciu a kontrolnu ciarku a dala ho k ostatnym opacne, 2.11 uz slabol, tak neviem..). Testovat sa bojim, testovala som skoro na konci septembra a kazdy den sklamanie a nakoniec mrcha aj tak dosla.. aj ked neviem, ci tato neistota nie je horsia. Skor mam pocit, ze kym nemam negativne testy kazdy den, mam vacsiu nadej... podla mna ak mas dostat MS v nedelu, tak este je na testovanie skoro

majka116
11. lis 2020

@kevi1 určitě je brzo na testování to vím, jen jsem četla spoustu příspěvku ohledně toho ovu testu, protože ovu jsem měla 31.10, a 9.11 mi vyšel znovu ovu test pozitivní, tak jsem zkusila i tt, ale zatím teda nic

kevi1
autor
11. lis 2020

@majka116 a co to znamena ked ti vyjde pozitivny ovu test pres ms prosim?

kevi1
autor
11. lis 2020

@majka116 ja sa priznam, ze to vobec nemam nastudovane, aj ovu testy mi poradila svagrina, myslela som ze ovulku rozpoznam a ono vobec, mam ju uplne rozbitu, jak sa jej zachce si chodi... buduci mesiac asi skusim merat tu BT ale zase neviem, kde zozeniem ten teplomer.

verun_ka77
11. lis 2020

Ahoj 🙂
Dneska jsem 8dpo a dneska mě začalo bolest v podbříšku... takže očekávám opět MS, která by měla přijít v pondělí.

majka116
11. lis 2020

@kevi1 já teplotu neverim, tomu absolutně nerozumím :D ale já jsem četla a radily mi holky tady, ze ovu test muže detekovat těhotenství dřív než tt, protože správne by ti měl ovu test vyjít pozitivně logicky jen jednou za ten cyklus, a druhy pozitivní ovu test před ms muže (ale samozřejmě to není pravidlo) ukázat těhotenství, tak proto jsem zkoušela testovat, jinak beres nějaké vitaminy třeba na podporu? Já se snazim teprve o první 🙂

lachtanice86
Autor odpověď smazal
Zobraz
kevi1
autor
11. lis 2020

@verun_ka77 a nie je bolest v podbrusku aj znamka tehu? Ja si to vobec nepamatam ako to bolo pri prvom, lebo sme ho takto neplanovali (proste sme mali sex a ved sa uvidi a ono to vyslo hned, co ma nenapadlo..), ale viem, ze som v nedelu hovorila mamke ze mi meska MS ale uz ma to stve, lebo mam vsetky priznaky co mam pred MS uz tyzden a MS nikde. No a v pondelok uz sa mi to nezdalo a urobila som si test a bola tam hotova dialnica..

kevi1
autor
11. lis 2020

@lachtanice86 jeeej gratulujem 👶

lachtanice86
11. lis 2020

@kevi1 no diky, ale z vlastní zkušenosti se ještě neraduju. Pozitivní test nic neznamená. Ale jinak v neděli jsem dělala test, to jsem byla 11dpo a vubec nic, tak jsem to v pondělí nechala a čekala jsem na ms. Nic, tak v utery test a jasná druha carka

lachtanice86
11. lis 2020

@majka116 ja treba žádné vitamíny nebrala a neberu

lachtanice86
11. lis 2020

@kevi1 ja treba aktuálně nemam vůbec žádné bolesti jako před ms, vlastně vůbec nic

kevi1
autor
11. lis 2020

@majka116 aha tyjo, tak som to zo sranda skusila a vychadza mi jak furt ked ovulku nemam - proste negativny.. pockaj odfotim. Ja uz som si myslela, ze ovulku ani nemavam, mala som jeden anovulacny cyklus a potom test vyzeral jak dnes az do toho 18. dna cyklu, kedy bola ta ciarka fakt silnejsia jak kontrolna... ako dlho sa snazis? Ja mam prave doma prcka ktory vysiel hned takze teraz kazdu MS oplakavam, lebo som si logicky myslela, ze to hned vyjde znovu.. ako ja sa snazim brat kys. listovu, ale ja som taka zabudliva, ze si spomeniem raz za 2-3 dni.. co ty?

majka116
11. lis 2020

@lachtanice86 já beru kys listovou a občas když si vzpomenu tak si dam kontryhelovy caj, snažíme se přes rok, ale měla jsem hodně rozhazeny cyklus, minuly rok třeba dva měsíce bez ms a pak dva měsíce krvácení no nebylo to zrovna prijemne..:D tak uvidíme, každopádně tiše gratuluju a přeji hodně stesti

kevi1
autor
11. lis 2020

@lachtanice86 akoze mas skusenosti ze aj po vynechanej MS ked bol pozitivny test tak z toho nic nebolo ci sa bojis o male? :( ja mam vlastnu skusenost len raz, lenze to som mala fakt priznak jak pred kazdou MS a od porodu ziadne priznaky MS nemavam, takze to je tazko... kym som nesledovala ovulku tak pre mna bolo prekvapenie kedy pride MS (od 25-35 dni mam cyklus). Takze u mna to podla priznakov nespoznam. teda, napriklad teraz ma bolia krize a podbrusok ale koho by v tomto pocasi co je vonku uz x dni nieco nebolelo.. tak hlavne drzim palce nech je vsetko ok

lachtanice86
11. lis 2020

@kevi1 kdyz nepočítám tohle tak jsem byla těhotná 6x a dítě mam jen jedno. Sp, biochemické i zt.

majka116
11. lis 2020

@kevi1 no moje ovu testy vypadaly takhle pravě, tak mě to zmátlo, a zkoušela jsem včera TT a samozřejmě ze jsem tam něco vykoukala ale kdo ví, jak říkám mám ještě 4 dny do ms tak uvidím ještě bohužel musím počkat 🙂

kevi1
autor
11. lis 2020

@majka116 tyjo, tak to je divne, mohla si mat znovu ovulku? Ale takto je stale skoro testovat si myslim 🙂 musime vydrzat. Aj ked ja kazdy den zvazujem ist do lekarne a testovat...

kevi1
autor
11. lis 2020

@lachtanice86 to ma strasne mrzi :( naozaj dufam, ze to tentoraz vyjde... aj ked ono aspon vies, ze otehotnies mozes.. viem ze je to blbe takto povedat, ale aspon vies, ze nejako sa dari a ked uz jedno ditko mas, urcite k tebeb priputuje aj druhe.❤

majka116
11. lis 2020

@kevi1 no ovulace dvakrát je možná ale prý jen par hodin po sobě a ne s rozdílem 9 dnů, aspoň tohle jsem se všude docetla osobně zkušenost nemám 🙂

kevi1
autor
11. lis 2020

@majka116 tak to je fakt hodne divne... jaky tehu test si mala? Mozno skus iny.

majka116
11. lis 2020

@kevi1 no u nás v takové malinke lékárně neměli jiný než maybebaby v životě jsem o téhle značce neslysela :D teď už doma žádný nemám, počkám aspoň do pátku, nebo do víkendu a uvidím 🙂

kevi1
autor
11. lis 2020

@majka116 nakrkla si ma to tiez skusit, ale potom tu budem plakat, ze je negativny, predsa len, ak bola ovu 1.11, tak je to len nejakych 10 dni..

majka116
11. lis 2020

@kevi1 no jediné co mě teď zachraňuje od toho abych netestovala je to ze je venku zima a nechce se mi do lékárny jelikož doma žádné testy nemám už :D upřímně si možná myslím ze je to jedno jestli budeš zklamaná teď ze je test negativni a nebo budeš zklamaná ze jsi to dostala 🙂

lachtanice86
11. lis 2020

@kevi1 ja vim, beru to vlastně dost sportovně. A ano mas pravdu, to ze muzu otěhotnět je velké plus. No tenhle cyklus, byl jen jeden sex, zrovna v den, kdy jsme si řekli, že zkusíme druhé, no a teď 14dnu po styku tohle

lachtanice86
11. lis 2020

Hele holky nechcete spis udela soukromou skupinu?

lachtanice86
11. lis 2020

@majka116 hele ten pozitivní ovulační test určitě nebude druha ovulace. To spis to těhotenství, stalo se mi to taky, ale na těhotenském testu se to ukázalo až další den

lachtanice86
11. lis 2020

@kevi1 10dpo mi přijde na test zbytecne brzy, ja delala 11dpo a nic a 13dpo jasne carky

majka116
11. lis 2020

@lachtanice86 klidně udělej skupinu, já tady tomu upřímně houby rozumím:D bude to lepší 🙂