Zdravím všechny. Je tu někdo, kdo již plánuje začít se snažit tak od srpna/září? Já to aktuálně mám tak, že přelom června/srpna jedem na dovču a na konci srpna bych měla podepsat smlouvu na další rok/nebo na neurčito v práci a pak se začneme pokoušet... Beru HA, vysadím asi hned po dovolené, ale snažit se budeme asi až po tom podepsání smlouvy, bylo by mi to vůči zaměstnavateli blbé, abych podepisovala smlouvu a již byla v tom :-/ Kdo plánujete nějaký doplňky na podporu? Já určitě kys.listovou a zaujal mě i Ra-vit. Pro chlapa plánuju Selzink 🙂 Jen doufám, že nebudeme čekat dlouho 🙂
Já taky 🙂
ahoj, taky se chceme začít snažit od září. teď jsem měla od porodu první menstruaci, tak tomu necháváme volný průběh a od září se začneme snažit (aspoň vychytat ovulaci...). jinak plánuju brát jenom kys. listovou, plus teď přes léto spoustu vitamínů z ovoce a zeleniny 🙂
Teda první menses po porodu, závidím! Já u malý dostala menstruaci hned jak skončilo šestinedělí, u malýho dokonce 5 týdnu po porodu a oba jsem vydatně kojila, malýho kojím pořád...
Ahojky, my s přítelem jsme začali v květnu, takže se teď snažíme druhý měsíc 😊 beru femibion a kapky gynex tak uvidíme jestli to k něčemu bude 😊
Ahoj holky, ja mam dve deti (12 a 16let) ted s manzelem planujeme mimi. Uz jsem myslela, ze deti mit nebudu, ale jeste jednou me to ceka 🙂 chteli bycho zacit zkouset konec srpna, zacatek zari a uvidime. TP bych chtela prelom jaro/leto..tak snad se zadari. HA uz jsemvysadila pred dvema mesici, beru listovku, jinak nic. Je mi 36, tak jsme zvedava, zda to pujde fofrem jako kdysi..
My se začneme s manželem snažit o druhé mimi v červenci, chtěla bych jarňátko, snad to vyjde jako u první holčičky hned, moc bych si to přála. Beru kys.listovou a Femibion, stejně jako u prvního těhotenství. Držím palečky, ať to všem vyjde co nejdříve !
Taky bych si moc přála jarňátko 😊
tak to jsem pak zvědavá, kdy se komu zadaří, budu vám všem přát, ať je to brzy! 🙂
dneska nade mnou letěl čáp, ale doufám, že ještě ne, ještě si chci počkat 😀
Ahoj holky, můžu tady, k vám ?
Mám témeř 10ti letého syna (10/2007)
Začali jsme pracovat na druhém dítěti už teď, s tím, že bych si stejně nejvíce přála květňátko, nebo respektive pozdně jarní miminko.
Mám celkem dlouhé cykly a na jejich srovnání beru zatím jen doplňky jako Gynex a Fertipronu.
Take jsme zacali mluvit o tretim mimcu...chtela jsem zacit v lete ale jeste v zari me cekaji nejake testy na gastru kvuli potvrzeni nebo vyvraceni celiakie...takze to necham az po vysetreni. A zacinam se pripravovat...beru kyselinu listovou..prece jen je mi uz 37. Prvni tehu bylo hned napoprve a druhe tehu po 3 mesicich....ale to jsem si rekla ze chci mit detatko v prosinci protoze rijen a listopad nemam rada a bylo to tak jak jsem si rekla. Takze druhy kluk byl vanocni darek. A ted bych rada mimco na jare....tak uvidime...
Ahojda, ja se k vám přidám🙂 Antikoncepci jsem vysadila po dobrání platíčka před 14 dny, tak se uvidí, kdy to přijde🙂 zatím ani netuším, zda a kdy mám ovulaci apod.. tak snad se povede brzy🙂
Holky taky se pridavam. Jsem po revizi a nove snazeni vychazi zrovna na srpen-zari. Jinac mam rok a pul stareho raubire 🙂
Ahoj holky, taky se k vám přidávám 🙂 Před měsícem jsme měli svatbu, předtím 2 roky otročina při rekonstrukci, tak si chceme léto ještě trochu užít na fesťácích, dovče a tak a snažit se o mimi od srpna/září. Sama jsem narozená v květnu, měli jsme v květnu svatbu a moc bych si přála i květnové miminko, tak snad se zadaří 🙂 Jinak beru listovku (zatím asi jen týden) a k tomu Omega Ultra 🙂
@verunka11221 mam to take tak. Mam doma 18-mesicni holcicku a asi sa koncem leta se zacneme snazit o druhe. Pro mne by to bylo 4.tehu,snad se uz revizi vyhnu:(
ja bych nejradeji zacla hned..jak me v te praci stvou..uz se mi tu nechce byt
@linee Nas mladej ma taky 18mesicu teda budou mu tet 25. To je mi lito. Ja to zazila jednou a snad uz nikdy vic. U me slo o zamlkle tehu ve 12 tydnu.
@verunka11221 ja uz 2x,ale jeste na zacatku.Tak drzim palce!
@linee Ja tobe taky.
@linee tak nadřízení tak nějak počítají s tím, že mimčo někdy bude - s manželem jsme spolu dlouho a teď budeme mít rok po svatbě... ale jako rozhodně by mi přišlo fakt blbý podepisovat to a být v tom... moje svědomí bude čistší, když se zadaří až poté... a hlavně taky by mi nemuseli napsat žádnou smlouvu 😀
Ja s manzelem se budeme v zari pokouset o prvni mimi. V srpnu jedeme na Moravu do sklipku, coz byl nas sen a pak do toho jdem... Jinak ja brala HA 10 let a vysadila jsem ji 30.9.2016 a stale mam nepravidelny cyklus (33 az 44 dni), tak ted cca mesic a pul piju kontryhel a posledni cyklus jsem mela 31 dni 😀 uvidim priste, zda to byl kontryhel nebo jen nahoda, jeste zacnu brat kyselinu listovou... co se tyce ovulace, tak mam to stesti, ze ji citim, vzdy tak v pulce cyklu se mi vylucuje cervikalni hlen a boli mne v podbrisku bud na prave nebo leve strane. Byla jsem i u doktorky, ktera me prohlidla a je vse v poradku, nic nebrani k otehotneni, tak uvidime, jak nam to pujde 🙂
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj! My to máme tak na 90%, že to začneme zkoušet od září 🙂 A beru průběžně A-Z Mama vitamíny (z Dm drogerie), protože kojím. Je to pro ženy těhotné, kojící a plánující těhotenství 🙂