Hezký den,
udělala jsem něco, čeho moc lituju, jak to se mnou zamávalo - nechala jsem si udělat výklad ohledně těhotenství. S manželem se snažíme (teprve krátce) o druhé dítě, za rok má jít dcera do školky a já, pokud se nám nepodaří, budu muset řešit novou práci, protože ve stávající zůstat nemůžu skrz stěhování a celkově to bude komplikované, nemluvě o tom, že druhé si moc přejeme a chceme děti blízko u sebe, proto jsem zkusila kartářku. Kartářka mi naznačila, že v cca roce tam těhotenství nevidí, ale že mám brát čas s rezervou, že duše dítěte se ukáže, až jsou rodiče připraveni a že časem můžeme pochopit některé lekce dříve a tím budoucnost změnit. Co si myslíte a jakou máte zkušenost? Mně to upřímně položilo a začala jsem přemýšlet o nové práci, kam nastoupím atd. Prosím, vynechte urážky a soudy, jsme jen lidi a někdy děláme zoufale věci 😟.
@kate013 A přišlo to teda až fakt po tom půlroce? Víš, já to chápu, že vše chce ten správný čas, ale přestože jsem si myslela, že mi výklad pomůže se uklidnit a pustit to z hlavy, tak to má opačný efekt. Někdy je fakt lepší nevědět...S tou prací jde hlavně o to, že jsem dělala dobře placenou práci, kterou budu muset změnit a vzhledem k tomu, že nemáme hlídací rodinu, tak budu muset asi na zkrácený úvazek jinam, abych stíhala vyzvedávat dceru, protože manžel je pracovně hodně vytížený. A navíc jsem si malovala, že prostě nastoupím do práce až po dětech, kdy se do toho dám naplno 😐. Člověk míní, život mění, ale přijde mi i zvláštní, jak mě upozornila na to, že to může být i jinak, že těhotenství se předpovídá těžko (přestože počet dětí má žena osudově dané).
Taky sem si to nechala takhle vylozit a stejne jak ty,do
konce roka pry tehu nebudu a sem z toho taky nestastna...ale kdo vi...uvidime
@nagojka Do konce roku bych to ještě brala, ale mě to prý nečeká v nadcházejícím roce, ale nevzdáme to 🙏
Myslím, že to vycházelo na květen a na přelomu března/dubna jsem otěhotněla, takze o chvilku dřív..už si to úplně přesně nepamatuji, je to 8 let 🙂 je to tak, někdy je lepší nevědět, na druhou stranu buď ráda, že ti pravděpodobně řekla pravdu a nechlácholila tě. Někdy právě karty ukazují jen to, co chceš slyšet.. zase ale jsou to jen karty, vše může být úplně jinak ;) třeba ti pomůže to pustit a nechat to a přijde to dřív,jako u nás✊❤️
@kate013 Moc děkuji ♥️. Já si z toho nesu hlavně to, že se musím uklidnit a víc než na těhotenství se zaměřit na dceru a manžela 😊.
Přesně, důležitý je si z toho vždy vzít to pozitivní😍❤️
Já tě nesoudim, jen za mě asi tak... Znám několik kartarek, většinou to nejsou vestkyne, ale psycholožky co kecaji úplný hovna s prominutím a berou nemalý peníze.Znam jen jednu cikanku, bere si 200 Kč, a vše ji vyšlo,netaha otázky, neptá se, na co se chceš zeptat, prostě žádná pomacna berlicka pro ni... takže tím ti chci říct, že zrovna ta tvoje může s největší pravděpodobností patřit mezi psycholožky co nemáji s vestbou nic spolecnyho... Takže bych se ridila jen vlastním vnitřním pocitem... A normálně žila, pokud otěhotnis, budeš to řešit spádove. To bych udělala já.
@mamio No tady ta je celkem vyhlášená svými výklady a byl to výklad po e-mailu, kde jsem dala dvě otázky (druhá se týkala úplně něčeho jiného), zeptala jsem se, jestli otěhotním než půjde dcera do školky. Ale jinak máš pravdu, racionálně vím, ze se na to nemůžu upínat a musím normálně žít. Přece jen záleží i na nás, jak se všemu postavíme a se svým životem naložíme. Každopádně jsem naposledy něco takovýho udělala, není to pro mě.
Upřímně, já nebyla u kartářky,ale řešila jsem to s paní, která řeší minulé životy.... a ta mi řekla, že jsem v hlavě nastavená, že chci jen holčičku... což byla vlastně asi i pravda... až když jsem si připustila, že bych mohla mít i syna, otěhotněla jsem a mám úžasného ročního chlapečka... kdo ví, jak to je...
Upřímně nebrala bych to tak vážně ( A ještě po mailu??) , mě toho kartářky už v životě tolik nakecaly, že dnes , když to vezmu zpětně, tak se tomu už fakt musím smát. Takže jen klidně šupky dupky a s partnerem mnoho krásných večerů, určitě to přijde 🙂
Já tedy mám kartářku v rodině, která věští jen pro blízké a ta mi říkala, že na otázky smrti a života se nikdy neptá, to se prostě nedělá. Musíte tyhle věci brát s rezervou. Ty vám mohou pomoc při nějakých důležitých rozhodnutí (např. koupě domu), ale nikdy by vám neměly lajnovat život. Ten by vám měla řídit vaše intuice a nějaká ženská po e-mailu.
@mamio Pěkně prosím, ta šikovná cikánka, to je někde u Frýdku Místku?
@nita1984 Hmm, to je zajímavý... že bych se třeba taky nějak blokovala? 😐
@sigyn Ano, to jsem taky dost četla a pak ještě tohle, ale asi si už hledám berličky.
No ja to neberu protoze uz rok se snazime
já jsem byla před rokem taky u kartářky, to už jsme se s přítelem snažili čtvrt roku. Řekla mi, že dítě vidí až tak za dva roky.. samozřejmě jsem byla zklamaná, ale zároveň vím, že to, co říká není 100%, vždy se okolnosti můžou změnit a ten výklad je jen výklad, který vidí v danou chvíli.. otěhotněla jsem necelý rok od návštěvy u ní. Někdy třeba potřebuješ slyšet, zrovna to, co ona ti řekne (tj. že to bude za dlouho), pak se tím přestaneš zabývat a najednou světe div se 🙂 mě celkově to snažení ponaučilo v tom, že ať se můžu snažit jakkoliv, miminko samo rozhodne, kdy přijde. A jak už někdo psal výše, je možné, že se do té doby s manželem naučíte/pochopíte nějaké věci a miminko přijde dřív. 🙂
Kartářce bych rozhodně nevěřila.
pred par lety byla na firemni akci nejaka fakt draha a pry i vyhlasena kartarka, tak jsem si nechala vylozit, jak teda ty vztahy a deti...(sundala si snubak a sla na vec ) no tak pry ten rok potkam konecne pravou lasku a dalsi rok by i ty deti mely byt... ja v te dobe byla uz 6 let vdana a mela 2 deti. takze asi tak...
@nagojka Aha, já jsem to pochopila tak, že jsi byla teď někdy na výkladu. A máte nějaké obtíže třeba? A dítě nějaké už?
@nattt Moc děkuji za krásnou zprávu, dodala mi naději 🙏😊. A souhlasím se vším. Přesně, jak píšeš, je možné, že mi takto odpověděla záměrně, protože jsem slyšela, že karty vždy odpovídají podle naladění tazatele - já jsem poslední dny total psycho z toho, že se nedaří, mám sem tam návaly pláče, jak je mi to líto... když jsme se snažili o dceru, tak jsem chodila do práce, nebyl čas myslet, ale s malou jsme často v dětským kolektivu, koukáme na pohádky, dcera má období, kdy mazlí miminka (panenky), prostě mi to vše připomíná...do toho jsem nervózní z toho, jak vyřeším tu práci a tak... Nevím 😕. Jo a abych to dořekla, tak buď odpovídají podle nálady tazatele nebo prostě dokážou některé věci skrýt a moc dobře ví proč. Já jsem do této doby zkoušela milion "zaručených" přípravků na podporu těhotenství, dělala ovulační testy, všechno řešila, ale už s tím končím, to miminko stejně přijde, až bude chtít.
@tulikiss Děkuju 🙏😊
jj, jak říkáš.. já jsem taky hodně plánovala skrz práci (chtěla jsem měnit práci a zároveň, abych potom měla nárok na mateřskou, řešila jsem, co když otěhotním ve zkušebce, jestli to říct nebo ne, že bych úplně nechtěla lhát apod.. plánovala jsem to i skrz dovolenou, jestli si ji zaplatit dopředu nebo ne, co když bych otěhotněla před ní, a já si ji chtěla užít.. prostě zbytečné stresy ze situací, které ještě nenastaly a není vůbec jisté, jestli by se staly..). A když mi ještě kamošky a přítel říkal, ať vše tak neřeším a neplánuju, tak mě to ještě štvalo 😀 Nad něčím je prostě kontraproduktivní moc přemýšlet.. tak držím palce! 🙂
@nattt Jsi fakt moc hodná, děkuju!!!!!! ♥️
Proc ses na to ptala když se snažíte jen chvilku? Hod se do klidu, to pomůže vic než výklady
@lachtanice86 Protože jsem magor. Snažíme se čtyři měsíce, což racionálně chvilka je, ale skrz práci se cítím být trošku pod tlakem. Ale souhlasím, že klid je to, co potřebuju úplně nejvíc.
Ano mame problem zatim z me strany...dr mi rekl ze mam pcos..ale cykly mam pravidelna,ovu ted uz taky tak snad sme to dali nak do kupy..ale je mi 28 a mimi zatim zadne tak sem z toho zoufala...no uvidime..bych nikdy nerekla ze poceti ditete je takova veda...🙉🙉
@nagojka To já taky ne, kór v těch 15ti letech, kdy jsem nasazovala HA a hlavně nechtěla děti!! 🙈 Je to těžký, že někdo se s tím musí trápit a někomu stačí jeden sex a je to. Každopádně je super, že ovulace začala probíhat 🙏. Jinak já otěhotněla zrovna v 28, letos mi bylo 30, tak už to druhé posouvat moc nechci, ale já věřím, že si k nám cestu najde. A i k vám 🤞♥️
Já si nenechala vykládat, udělala to moje tchýně bez mého vědomí, jak já byla nas*aná 😒
No údajně do roka otěhotním. A takhle to šlo pořád... "No já volala kartářce, do roka budu babičkou. " Když už to trvalo x let, tak jsem si říkala že je fakt magor. Pak se stal zázrak, já otěhotněla, a tchýně to hned konzultovala s kartářkou. Prý je vše v pořádku, mimčo (kluk) bude zdravý. No nebylo, měla jsem mimoděložní. Pak jsem otěhotněla s mojí princeznou, kartářka prý že to bude kluk, a že budu mít velmi těžký porod. Je to holka, a lepší porod snad ani neexistuje. Takže já těm kartářkám fakt nevěřím.
Asi takhle úplně bych se od toho odpoutala a přestala to ,řešit, viděla jsem to u kamarádky, nejdřív to strašně hortila a pak se od toho odpoutala a najednou to přišlo. 😉
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Měla jsem to s prvním těhu stejně.. kartářka mi řekla, že dřív jak do půl roka to nevidí...ve chvíli,kdy jsem to pustila a trochu nechala být, těhu přišlo. Podle toho, co ti řekla, to dává smysl. Dušičky se chodí koukat na svoje rodiče, vybírají si. Možná se máš na chvilku kouknout do nové práce a pak to přijde, v ten správný čas 🙂) někdy to nevidíme a chceme vše hned, pak třeba s odstupem času přijde,že to je v ten správný čas teď a ne předtím 🙂