Všude se uvádí že je možné z preejakulátu otěhotnět. Že obsahuje stopové množství spermií. Ale neznám nikoho kdo opravdu takto otěhotněl. Je tu někdo takový komu se to povedlo?
2x
@miky25117 Praktikovala jste teda přerušovanou soulož? A nemohlo se stát, že partner trochu upustil? Nebo si opravdu myslíte, že je jste počala z preejakulátu?
ano, opravdu můžeš otěhotnět... I v té kapce je spousta spermií 🙂
@domcz_a Ano, to jsem si přečetla také. Koneckonců jsem to napsala i v úvodním příspěvku. Ptám se komu se tak opravdu stalo, ze zajímavosti, protože osobně nikoho takového neznám.
2x prvorozený a teď páté těhu.
Přerušovaná soulož spoustu let fungovala skvěle. Pak jsem během jednoho roku 3x otěhotněla (2x to nevyšlo, teď už to vypadá nadějně)
S ex partnerem jsme praktikovali prerusovanou 8 let a nikdy nic
ono když si vezmeš, jakou cestu těch "pár" spermií (kapička lásky) musí ujít, navíc v kyselém prostředí myslím jich dost umře a ty nejsilnější jsou schopné oplodnění, tak ta šance na otěhotnění je hodně hodně nízká. My to praktikovali strašně dlouho i několikrát po sobě bez ochrany a nikdy nic, až když to byla plná dávka, tak jsem otěhotněla hned...Jednou jsem četla studii, že každý muž to má jinak. Některý v tom měl x živých spermií, ale většina měla nula nebo tak špatných, že by nebyla schopna oplodnění.
Já, po dvou letech kdy to fungovalo. Nic neupustil, fakt jsme si dávali pozor,takže to bylo velké překvapení. A teda rozhodně nejsem sama koho reálně znám. Takže bacha na to. Není to pověra.
Taky jsem takhle otehotnela, velke prekvapeni, nevedeli jsme o zadne "nehode".
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
👆