Ahojky holky koníkovky🌹☀️, chtěla bych od Vás prosim recenze na kapky GYNEX , které s nimi mate zkušenosti 🙏🏼 Snažíme se s manželem o 2 miminko “už” 7 měsíců a stále nic..🙈🤷🏻♀️Vím ,ze to ještě nic neznamená a jsou na tom jiný páry hůř ,ale už mě to malinko znervózňuje 😔 Náš první syn se povedl na první dobrou a touha po druhým miminku je čím dal větší..❤️Už jsme vyzkoušeli gel gynella, brala jsem 3 měsíce Famibion 1, ovulacni testy jsem už přestala dělat ,MS mám naštěstí pravidelnou 27-28 cyklus,BT taky neměřím protože je to ještě více na hlavu,ale já už své tělo znám 😊 Jedine co pravidelně piju je čaj od Ludmily Mojžíšove díky tomu mam krasny pravidelný cyklus a teď první týden beru kapky GYNEX 2x denně 5 kapek , které mi doporučila doktorka ..Mám to proti PMS ,na které bohužel trpím a je to i prý dobry na plodnost 🙏🏼🙏🏼 Kéž by..Tohle je moje poslední věc co beru na podporu jinak dej se vůle bozi 😊🤭✊🏻Děkuji za odpovědi a přeji hodně zdraví v tomhle těžkým období ❤️
@dzalli dekuju za odpověď 😊 Kapky mi doporučila doktorka a já si naordinovala zatím 2x denně 5 kapek jinak vím ze max je 3x denně 7 kapek 🤪 Tak dej se vůle bozi 🤷🏻♀️ Teď je manžel doma kvůli tomu co se deje tak máme i více času na 👉🏼👌🏼 😂 Tak uvidíme ,,
Nám se podařilo otěhotnět když jsem dobrala první cyklus Gynexu, předtím 3 měsíce beznaděj. Zda to byla náhoda nebo ne, nevím, ale já mu věřila ✌️😊
@marketf super 😊😍 ... Já tomu právě taky věřím 🙏🏼 Tak snad
Ja otehotnela hned po prvnim cyklu brani Gynexu ☺️ predtim 4mesice nic.
@simonabogy otěhotněla jsem hned první měsíc s gynexem + jsem mela jeste jedny bylinky 😊 ani jsem nedokoncila tritydenni kuru 😁 drzim palce 🍀 🍀 🍀
@elviraa děkuji moc 🌹😊 to se hezky čte ..Tak snad ten Gynex bude tak zázračný 🙏🏼
@simonabogy kombinovala jsem s Energy Maytenus Ilicifolia.. A treti tyden mi bylo po vsem soufl, telo si reklo samo stop... Ale pochopila jsem to pak zpetne az diky pozitivnimu tehu testu 😁
@simonabogy aby Femibion zabral, musí se brát rozhodne vic jak 3 mesice. To teprv začíná ucinkovat. Pak se v něm pokračuje v těhotenství. Gynex jsem brala 7 měsíců a nic. U mě zabrala kombinace Femibion - kontryhel caj - vit E obden - Wobenzym.
@loylii ja právě taky už 2 měsíc užívám femibion 1 a piju kontryhel jen do ovulace ta mi byla potvrzena od doktorky z ultrazvuku že folikuly krásně rostou a ovulace by měla být mezi 17 až 19 března a taky jsem měla 14. 3 ovu test pozitivní tak nějaká ta naděje tady je
Mně pomohl dvakrát, teď podruhé jsem k němu brala i Fertipronu... A gynex jsem brala 3x denně 5 kapek půl hodiny po jídle 🙂
Mne rozhodil cyklus, zhoršil pms a ms a nasledne jsem zjistila že ho užívat nesmím. Protože mi zhoršuje endometriozu. Otěhotněla jsem v prvnim měsíci kdy jsem ho nebrala
Děkuji holky za odpovědi 🌹😊 Budu ho brát teď ty 3 týdny co je ta kůra a uvidí se ... 👍 Do toho piju ještě ten čaj Ludmily Mojžíšove a staci 🤪 A už to nechám na přírodě ..Chtěla jsem tomu trochu pomoc a pro svůj dobry pocit něco brát ale to nejde pořad takže tak 😊 Jak už jsem psala syn se povedl na první pokus tak proto asi sem teď taková 🤷🏻♀️🙈 Člověk se snaží na to nemyslet, ale v hlouby duše to tam proste pořad je a srotuje to v ty hlavě ...Ještě jednou děkuji
Někde jsem četla, že ty bylinkové čaje už by se ke Gynexu neměly pít, moc bylinek najednou a účinky se můžou třískat. Gynex a vitamíny, listovka ano, to se prý vzájemně podporuje.
@lotosek Noo to jsem si taky pravé říkala 🤷🏻♀️🙈🙈 Děkuji za info 😊Dnes jsem zrovna dopila poslední čajík a dam pauzu 👍
Uplne mam dejavu 😂..dcerka doslova na 1.dobrou a o druhe se snazime uz 7 měsíců 🙈🤷♂️.. Jak pises, pro nekoho je to minimalni doba snažení, ale po zkusenosti s dcerkou a otehotnenim raz dva me 7 měsíců uz solidne znervoznuje.. A uz jsem zacala byt trochu deprimovana 🙈.. Taky jsem zacala s gynexem, aktualne jedu 4.den, zacala jsem tedy pozdeji (od 9DC), vzhledem k aktualni situace se dodavka zpozdila, ale rekla jsem si, ze nebudu cekat na 1dc a dam si ho hned.. No uvidim, jak zapusobi, i kdyby to melo pusobit alespon na pms a delku ms, bude to pro me dobrej znak.. Samozrejme, muj sen je, aby mi hlavne pomohl k tomu dalsimu prckovi, ale uvidime 🙏. Tak drzim pesti nam obema 💗.
@lucizaji děkuji moc ❤️❤️ Úplně mi beres slova jinak bych to nenapsala a jsme na tom úplně stejně ..Já je beru tedy už druhy týden a uvidíme 🤷🏻♀️🙏🏼😊 Hodně štěstí 🍀
Ahoj holky, tak jak Vám Gynex pomohl? Já jsem 16.6. samovolne potratila v 10+3 (plod se od 8+2) nevyvijel. Otěhotněla jsem cca po 4 měsících, co jsme tomu nechali volný průběh.. Teď, přesně po 4 týdnech od SP jsem dostala MS, 2DC jsem začala kapat, tak jsem na to zvědavá... Jak je to první MS po potratu, tak je teda silná jak 🐷 kapu 3x6 buď půl h pred jídlem nebo h po jídle. Během toho kratkyho tehu jsem brala Mamavit, dvě balení a teď jsem najela na Femibion.
Ahoj, užívám gynex 3 měsíce a zkracuje se mi cyklus...už o 5 dní. Máte někdo podobnou zkušenost?
Mně pomohl🙂 po potratu se 4 měsíce nedařilo a hned první měsíc užívání se zadařilo. Doporučuju!
Gynex mi akorát rozhodil cyklus nic jiného. Nejvíce mi srovnal kontrxhel ( ale kapsle, jsem líná pít čaj, pak Drmek forte od adiel) po srovnání jsem brala maca a teď jsem 40tt . Takže asi tak
Na Gynex nedám dopustit. Pomohl mi po měsíci - dvou užívání k oběma dětem a dodnes mě úspěšně zbavuje cyst a několikrát mě zachránil před operací.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
ahoj, ja gynex uzivala dlooouho (a i ostatni kapky od firmy Energy) a nevim tedy, kdo ti doporucil davkovani, ale plna davka je 3x denne 7 kapek (vzdy alespon 21x protrepat). Uzivaji se tri tydny a pak je nutne udelat tyden pauzu. Mam s nimi dobrou zkusenost pro upraveni cyklu. Take skvele pomaha proti cystam. Ted se take snazime o druhe mimi (prvni ani nevime, jak se povedlo🙂 a stejne jako u tebe - stale nic a nic. I kdyz cyklus je uz pravidelny. No, nevim, zda jsem ti nejak pomohla🙂