Zdravím 🙋♀️ mám otázku tenhle měsíc jsem brala kapky gynex mám dlouhé cykly takže sem je brala na srovnání a na otěhotnění 3x3 pak 3x4 a 3x5 kapek 3 týdny teď mám týden pauzu zítra je to 7 dní od pauzy. Má otázka zní došla vám MS do týdne? Nebo vám kapky cyklus posunuli? Možné je, že se za dařilo, ale spíš ne 🙂 mé příznaky jsou věcně vsugerované. Děkuji
Zabral mi postupně. Nedocházela mi ms sama od sebe. Nejdříve jsem měla ms 36 den cyklu, pak jsem se dostala až na 30, a ještě jsem to kombinovala s kontryhelem a maliníkem. Ale hlavně chodila sama od sebe, žádná vyvolávačka. Takže fungoval.
@misicka03 Já minulý měsíc dobrala Gynexu a dostala teprve po 21 dnech ovu, asi 13 dní později jsem měla ducha na testu ale za 2 dny jsem dostala takové bolesti a ms, že jsem celý den proležela a můj cyklus trval 40 dní jelikož jsem asi gynex začala brát až 5 DC. Dnes jsem 24 dc a Gynex jsem dobrala a čekám co bude, snad -// , cykly mám nepravidelné. Není to sice odpověď na tvou otázku, ale myslím, že Gynex o něco cykly prodlužuje 🙂
@aselluska ahoj no já taky už to mám 3 cyklus že MS sama nedorazila musel mi můj doktor psát Duphaston teď už 5 dní beru gynex po Duphastonu tak nevím kde se MS coura 🤷♀️
@lenickamimi jestli ho bereš 5 dní nemůžeš čekát zázrak. Už nevím, jak to bylo v návodu kdy začít, ale ta pauza se má dělat po 3 týdnech? Po tak málo dnech se nic nestane, jsou to bylinky.
@misicka03 ja ho tenhle mesic taky brala, zacinala jsem stim ze jsem byla 40 dc a ms nikde. Brala jsem ho dva dny a ms dorazila. Pak jsem ho dobrala do tech 21 dni a ted cekam co bude 😊 mam delsi cykly, tak jsem zvedava co to semnou udela. Kezby uz konecne dve carky 🥰🥺
@kvetuska145 kvetusko a jak si to brala? 3 tydny a tyden vynechani, pote znova 3tydny bez ohledu jestli MS prisla nebo ne? Nekdo ma pozdeji ovulaci tak premyslim, jak to delaji, jelikoz test treba nic v te sedmidenni pauze neukaze..
Nebo proste vzdy od 1DC tri tydny a takhle každý cyklus?
@petradt1986 ano, zacla jsem ho brat a do par dni prisla ms, tak pak jsem pokracovala tri tydny a vetsinou do tydne ms prisla. Az porodim a prestanu kojit, tak mam v planu ho zase brat. Brala jsem 2x7 kapek 3 tydny a tyden pauza. A tak to budu zkouset i ted, ikdyz ms nedorazi do toho tydne 🙂 a nebo ty vzdy ber 3 tydny a pak pocky na ms 😊 ale je to uz rok, snad si to pamatuju dobře😀 pak jsem ho brala i 3x denne
@kvetuska145 ja vcera dokoncila 3 tydny. Tyden vynecham a po tydnu pak zacnu znovu. Nebudu cekat na menstruaci.
Bala jsem se, ze doberu 3 tyden a menzes dorazi driv. Tak snad ne.. Vetsinou to mivam az 26-29DC. Ted jsem 22DC.
Spinim dlouho pred menses.. Tak treba mi na to gynex pomuze.
@petradt1986 drzim palce😊
Ahojky, taky se pridam ze svou zkusenosti. Normalne mam dlouhe a nepravidelne cykly od 40-60 DC. K tomu mam vzy hrozne PMS, vetsinou mi bylo spatne uz 14 dni pred menstruaci.
Gynex jsem zacala brat 1 DC, brala jsem ho 2x denne 7 kapek. Brala jsem ho 3 tydny, pak 7 dni vynechala a svete div se po 7 dnech prisla menstruace, takze cyklus se zkratil na 28 dni a to po prvni mesici užívání. Jsem zvedava co dalsi mesice. Ale uz ted nelituji.
@mimeno ja vysadila gynex po 21 dnech a 23 den prislo spineni ktere trva do teď. Ještě se to v MS nerozjelo. Tak že na spineni mi zatím neoomohl. Ale asi je kratka doba.
Ahojte, taká otázka, už 3 mesiace som nemala ms a v lekárni mi ponukli gynex, vraj bolo veľa žien spokojných. Moja gynekologička mi navrhla GRAV-IN. Čo by ste mi poradili, aby som opať dostala ms. Vopred ďakujem.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@misicka03 se mnou vubec nehly. ani sem, ani tam. vubec nic se mnou neudelaly. a to normalne na bylinky reaguju a zkousela sem je 3 mesice 🤷