Jsou to těhotenské příznaky?

adus4
24. čer 2019

Dobrý den , už je to rok co se s přitelem snažíme o dítě ..ze začátku jsem si dělala ovu. testy , měřila teplotu a td. ale pokaždé bez výsleku, rozhodli jsme se že tomu dáme volný pruběh , ale stále nic.. tento měsíc jsem dostala menstruaci..ale dějí se v mém těle zvláštní věci , mívám časté výtoky..ale tento měsíc byly zpočátku lehce nažloutlé , poté sílné bílé vodnaté výtoky (jednou mi dokonce trochu stékaly po nohách) , dnes byl ale výtok zase jiný byl takový hustý jako "tvaroh" .., navíc jsem v dnešním výtoku viděla opravdu minimální množství krve spíš takove vlákno..( v zadu vevagíně jsem také nahmatala takovou měkčí bulku s otvorem , a nejsem si jistá jestli je to čípek nebo něco jiného )... poradte prosím jestli spolu tyto věci souvisejí , mohu být těhotná ? nebo se jedná o příznaky nějaké nemoci.. předem děkuji za odpovědi ! 😊

beatty
24. čer 2019

To je tezka otazka. Pokud mivas castejsi problemy s vytoky, zamerila bych se na to, kde je problem.
Kolikaty den cyklu jsi? Test sis delala? A jine priznaky...?
Ono rok uz neni kratka doba. A nekdy jsou oba dva zdravi, ale proste to trva. Vysetreni u lekare jste zvazili?

vemira
24. čer 2019

Bulka s otvorem je děložní čípek. Ty vytoky bych možná raději konzultovala s gynekologem. Mohlo by jít třeba o nějakou mykozu, ale to by tě to asi i svědělo.

adus4
autor
24. čer 2019

@vemira právě že mě to nesvědí ani nepálí ... ke gynekologovi jdu v srpnu tak právě nevím jestli není zbytečné tam jít..

lenkacerm
24. čer 2019

@adus4 urcite bych zasla k lekari a necekala az na srpen

lenkacerm
24. čer 2019

@adus4 urcite bych zasla k lekari a necekala az na srpen

adus4
autor
24. čer 2019

@beatty řekli jsme si že po prázdninách začneme vše řešit s lékaři, do té doby zkusíme dát všemu ještě volný pruběh a nestresovat se...muj partner si myslí že problém je v "hlave" , že na to moc myslím a trápím se ...ale to je asi pochopitelné , protože rok je dlohá doba.. test si budu dělat zítra ráno

adus4
autor
24. čer 2019

ještě bych se chtěla zeptat jaký máte názor na kontryhelový čaj ? myslíte že pomuže?

diva_ziva
24. čer 2019

Ako vytok moze byt vnimani aj uplne normalny delozny hlen, ktory sa vyskytuje vo vacsom mnozstve minimalne niekolko dni okolo ovulace ale v podstate ide pozorovat vacsinu dni cyklu. Pred navstevou gynekologa doporucujem nastudovat si delozny hlen podla symptotermalnej metody, aby si zistila, ci ide o nejaky problem alebo normalnu funkciu tela. Drzim palce s otehotnenim, tiez nam to trvalo dlhšie, je to hodne narocne na psychiku.

adus4
autor
24. čer 2019

@diva_ziva ano to máte pravdu náročné to je , a děkuji
🙂

kiki1912
24. čer 2019

@adus4 utrogestan a vitamíny by měli udělat svy a partner by měl omezit alkohol a cigarety jestli s tím má co docineni. Pak určitě se sprchovat dole vlažnou vodou nenekladat se do horké vody ve vaně. Nosit volné prádlo a určitě by jsi měla vypnout a přestat na to myslet. Psychika dělá svy a u partnera bych doporučovala aby si zašel k pánskému doktorovi a třeba mu předepsal testosteron a Clostilbegyt. Přeji příjemné snažení a brzkého prcka 🙂 🙂 🙂

adus4
autor
24. čer 2019

@kiki1912 moc děkuji za odpověd, určitě máme v plánu navštívit lékaře a také se na to snažím nemyslet věnovat se jiným věcem ale moc mi to nejde ..🙂 🙂

kiki1912
24. čer 2019

@adus4 tak doktorka Tvoje by Ti určitě řekla kdyby něco bylo s Tebou špatně. Spíš by si měl Tvůj partner zajít k tomu pánskému dr případně si nechat udělat spermiogram a podle toho vycházet

lachtanice86
24. čer 2019

@adus4 jak myslíte měření teploty bez výsledku? Jak dlouho jste měřila a správně?

ladyhacek
24. čer 2019

@adus4 u prvního syna jsem kontryhel pila zadařilo se hned druhý cyklus.
U druhého syna jsem čaj nepila, zadařilo se po 5 měsících.
Zda to první rychle tehotenstvi bylo ovlivněno čajem nevím.
U nás naštěstí problém nebyl.

K doktorovi bych si zašla. A jinak zkusit omezit sladké, sacharidy a hlavně mléčné výrobky

adus4
autor
25. čer 2019

@lachtanice86 myslela jsem to tak že i když jsem si měřila teplotu a hlídala si ovulaci , tak se to stejne depodarilo.. :/