Ahoj holky, jsem po dvou revizích a jsme tedy s manželem objednaní na imunobiologické a genetické vyšetření, aby nám řekli, jaký je důvod nebo zda to byla jen smůla. Příští týden mi bude končit šestinedělí, včera jsem dostala první porevizní MS a mám nutkání to hned začít zkoušet, ale nevím zda je to správné? Myslíte, že mám raději počkat na výsledky toho vyšetření (jsme objednaní na 11.9. a 13.9.) a nebo to zkusit, dle čeho byste se řídily vy?
Děkuji za odpovědi a pomoc.
Ahoj, určitě nevzdávat 😉 Já zatím byla těhotná 6x a mám dva kluky. Plánuji i třetí 😉 Na genetice nám nic nezjistili. Jiříka jsem dokonce počala v šestinedělí. Dr tvrdil, že to nějakou dobu nepůjde, že tu revizi museli udělat hodně či co 😀 Pak furt čekal, že se neudrží, že nebyla sliznice a vidíš, spí mi v postýlce 😵 Brala jsem tedy utrogestan a v těhotenství dost špinila, jednou i dost krvácela, ale jinak pohoda. Takže za mně, klidně se snažit hned a nevzdávat to 😉 Držím palečky, aby se co nejdřív zadařilo 😉
ze zkušeností v mem okolí vím že je lepší to zkoušet hned,protože v tele jsou ještě hormony po tehu a lepe se daří
Počkala bych - z několika důvodů: 1) některá vyšetření nebude možné provést v těhotenství
2) pokud se něco najde (alergie na cokoliv - sperma,...), tak je nutná léčba před otěhotněním, aby se to dotáhlo do zdárného konce, jinak je pravděpodobné, že se budou opakovat potraty
3) odpočine si hlava a člověk bude mít jistotu, že tam teda něco je a léčí se to nebo tam nic není a byla to fakt hrozná smůla
-ještě tam chybí vyšetření na hematologii 🙂
Po prvním jsme čekali půl roku, po druhém 5 měsíců a potom už za 3 měsíce. Byli jsme objednaní taky na vyšetření a nic nenašli. Měla jsem jít na laparo..... a zjistila, že jsem těhotná. Doktor od doktora ti řekne něco jiného. Někde, že je pohnojeno a máš zkoušet hned a někdo, čekat. Já bych nečekala tak dlouho. Ale asi, co píše aja.f., tak možná bych počkala po těch vyšetřeních...nevím....
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, jsem těhotná po 6., čekáme 3. miminko, o ostatní miminka jsme přišli v 7. - 19.tt. Poprvé jsem vydržela 3 měs., jinak jsme se snažili hned po 6nedělí - já měla rozporuplné pocity, ale manžel chtěl - a dopadlo to dobře.
Ad vyšetření - mně pak našli trombofilii, to už jsem byla v 5. měs., od té doby píchám v těhu injekce. Ale mám plno známých, kterým po opakovaných potratech nenašli vůbec nic.
Ad další těhu - většinou vcelku v pohodě. A co se nedělá - sehnala jsem si přes net utrogestan, ten mi pomohl překonat první krizový trimestr. Dr. mi ho totiž nepředepsala, ale v těhu, ve kterých jsem ho nebrala, jsem potratila - a nepotratila jsem v žádném, kdy jsem ho brala.