Zdravím holky,chci se zeptat. Má někdo zkušenost s Jonášovou Metodou?? Přijde mi to zvláštní a že to nemůže vyjít podle toho. Protože mi vyšlo že bych měla mít den kdy se to může povést podle té kalkulačky,10.10. ale to budu mít před menstruací. Zajímá mě to jen tak pro zajímavost 🙂
@mischeylaa No pro mě to bylo taky jen tak ze srandy,že jsem si to vypočítala v té jeho kalkulačce co mi schválně vyjde. Mám už po ovulaci,tak to ani zkoušet nehodlám. A přišlo mi to právě divné,ale ze zajímavosti jsem se právě chtěla zeptat 🙂
@dendasubaristka me to nevychazi..dle jeho plodnych dnu jsem mely vzdy menzes...a v te dobe opravdu otehotnet nemuzu...beru to jako neplodne dny....
@vendelinka08 no jakože někomu se to povedlo při menstruaci,ale to je spíše asi zázrak. Taky mi to přijde divné
náhodou jsem se na to někdy z jara podívala a zrovna to vycházelo, že by měla mít velká šance kolem velikonoc. Do toho jsem měla ovulaci a už jsme se skoro rok snažili. No vyšlo to. Ale je to spíš náhoda si myslím .....
Mám - vyšlo to 2x.
@dendasubaristka
Tak ty měsíční fáze se většinou s menstruačním cyklem nekryjí, ale nejvyšší pravděpodobnost otěhotnění je, když se to právě sejde. Teď se ti to třeba nesešlo, ale hledej další termín, který bude souhlasit s ovulačním cyklem 👍
Děvčátka, kde si to necháváte vypočítávat? Koukám na net a pořád mi to nachází takové ty pochybné kalkulačky. 🙂
@dendasubaristka je to blbost
@pinuplady no já napsala Jonášová metoda, kalkulačka a vyskočilo to na mě 🙂
@pinuplady Já zadala to samé jako @dendasubaristka a vyskočilo na mě toto: http://astrologie.najdise.cz/plodne-dny/jonasov...
jj tam jsem si to pocitala 🙂
@dendasubaristka
@jancabr
Děkuju, a co tam znamenají ty vykřičníky? Co jsou to ty napěťové aspekty? Není to tam vysvětleno nějak. Jestli to znamená komplikované těhotenství, vrozené vady atd.. 🙂 Jak to chápete vy?
Nám to podle ní vyšlo... Ale teda dívala jsem se až zpětně když jsem už byla těhotná :D
Jonasova metoda je puvodne antikoncepcni metoda. Jejim cilem bylo predejit otehotnenim mimo cyklickou ovulaci. Ze zena muze ovulovat i vickrat v prubehu cyklu? Well, nekdy nektera muze, je k tomu kanadska studie. Treba lamy a kralici neovuluji cyklicky, ovuluji v dusledku styku. Takze jestli se planety seradi, muze se tato evolucni libustka vyskytnout i u lidi.
@dendasubaristka kalkulačku ani nepotřebuješ, termín je vždy v dny ve kterých je měsíc ve stejné fázy ve které byl při tvém narození (takže pokud ses narodila 2 dny před úplňkem, máš vyšší pravděpodobnost vždy 2 dny před úplňkem).
Jinak my se snažili rok a povedlo když se sešel výpočet, moje ovulace a my dva doma 😀, pohlaví ale nesedí.
Jinak samozřejmě se dá otěhotnět i jindy. Je to jen o pravděpodobnosti. Pokud bych jako antikoncepci používala počítání plodných a neplodných dnů, tak bych si ale před tím konkrétním dnem bacha asi raději dávala 😀.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, zkoušely jsme to s kamarádkou. Spíš jen ze srandy, než že by jsme tomu opravdu věřily. Ani jedné z nás tato metoda nevyšla. Je to fakt nesmysl. Komu to vyšlo, byla to jen náhoda🙂 Ale jak se říká, že tonoucí se i stébla chytá.... Ale za pokus nic nedáš🙂