Narazila jsem na to tady,hledala něco na googlu,takže trochu poradil .. Ale... 🙂
AHoj...tak Jonášova metoda se vypočítává dle toho kdy ses přesně narodila....důležitá je dokonce i hodina...pokud tedy věříš hvězdám a tak do toho....já si to vypočítavala...těhotná sice nejsem, ale je fakt že v tento plodný den se taky snažíme :D....metoda p. Mojžíšové je opravdu dost založena na cvičení pánevního dna a posílení zadových svalů atd....už jsem taky přemýšlela že bych začala cvičit, ale jsem asi líná :D
Ahoj holky, můžu se připojit? Mám zkušenosti s Mojžíšovou. To cvičení je velmi snadné a hrozně mi pomáhá i po psychické stránce. Bohužel ne každý den se k němu dokopu, ale jinak vřele doporučuji 🙂
Ahoj tak se taky připojuji k diskuzi. Stáhla jsem si cvičení paní Mojžíšové z netu a začala cvičit. Ale nevím jestli úplně správně i když jsem si to myslela, protože po týdnu mě začalo píchat v kříži, asi půjdu na konzultaci k nějaké rehabilitační sestře, abych nedělala zbytečně někde chybu. Ale všude jsem našla jen kladné ohlasy.
Jsem fyzioterapeut a mam kurz Leceni sterility dle Ludmily Mojzisove - doporucuji. A to cviceni neni tak jednoduchy, jak vypada na netu....je tam spousta podminek a zapojeni vice svalu, nez je videt na obrazku.... Takze za me doporucuju zajit prvne k nekomu erudovanymu, aby vam presne vysvetlil princip metody a naucil cviceni. A jeste jedna vec - metoda pani Mojzisove neni jen o cviceni, ale zaroven je to i o srovnani kostrce a panve do spravne polohy, uvolneni zeber (napr. zablokovane 7.zebro zhorsuje funkci vajecniku) a aktivaci panevniho dna....
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@lou1 Ahojky ja zacinam cvicit mojžíšovou metodu je na spevnení panévního dna....a prokrveni vejcovodu a vajecniku,to mi bylo tedy receno.29.1 jdu poprve tak se tesim🙂))