Jonášova metoda. Máte zkušenost? Fungovalo to?

jmenujiseklara
25. lis 2020

Ahoj,😊

Máte někdo prosím zkušenost s Jonášovou metodou početí?
Fungovalo vám to některé?
A co si o tom myslíte?

Děkuji v případě za odpovědi.
O

jaja01k
25. lis 2020

@jmenujiseklara Já tomu nevěřím. Měla jsem cyklus přesný jak hodinky, a podle toho jeho výpočty mi vycházely dny vhodné k početí naprosto nesmyslně.

lachtanice86
25. lis 2020

Blbost.

linda_22
25. lis 2020

Asi to je blbost, ale pravda je, že po roce snažení jsem otěhotněla v době kdy ten jejich termín byl nejblíže k ovulaci. A také vyšla holčička, tak jak spočítali.. Ale může to být náhoda..

fafetka
25. lis 2020

No... ono v ideálním případě by to mělo fungovat pokud je cyklus splaseny s lunárním což není u každého. Myslím ze to bude 50/50 jako všechno.

lachtanice86
25. lis 2020

Ještě dopíšu proc tvrdím ze je to blbost. U toho jeho výpočtu na měsíc říjen byl jen datum 4.10. , no prokazatelně jsem otěhotněla v říjnu, nicméně někdy kolem 27.10. Jako spoléhat na jeho výpočty, nikdy nebudu těhotná

jmenujiseklara
autor
25. lis 2020

Holky děkuji snažíme se rok a půl o miminko a teď narazila na tohle.

lutu11
25. lis 2020

Zkuste a uvidíte. Mě to vyšlo. Aké neveřím tomu.

niki1107
25. lis 2020

Já jsem teď 10tt a otěhotněla jsem z ovulace, která se poprvé trefila podle Jonáše, trosku se mi zbláznil cyklus
naštěstí, jinak mi to podle něj nevycházelo vůbec. Ještě by to měla být holčička, to uvidíme později. Ale beru to s rezervou, ověřovala jsem si to zpětně a nebrala to v potaz, protože napr dcera podle něj nevyšla vůbec, otěhotněla jsem úplně v jiný den a měla být kluk.

nina004
25. lis 2020

@jmenujiseklara Ja som tomu moc neverila. Ale podarilo sa nám otehotnieť po štyroch rokoch snaženia a keď som sa spätne pozrela na tie výpočty ,tak to bol za dva roky jediný výpočet, ktorý mi sedel aj s ovuláciou. 🤷 Ale pohlavie nám podľa toho nevyšlo. Možno len náhoda, ale ktovie 🙂