Ahoj, chci se zeptat jestli některá cvičí jógu na uklidnění, odbourání stresu.. ?
Snažíme se o mimčo, mně teď více starostí a hodně lidí si to pochvaluje. Zajímá mě zkušenost. Děkuji
@stastnamatka07 ano cvičím. Teď teda jen přes YouTube protože je studio zavřené. Střídám poweryogu a hormonální.
Občas cvičím některé cviky jógy, cítím se po cvičení příjemně uvolněná a mám více energie. Na youtubu najdeš spoustu sestav, tak si něco vyber a zkus.
Stres nemám, jógu cvičím protože mě baví.. Moc se mi líbí videa na YouTube Still on the way, pro začátečníky ideální.
@izz76 No vidíte, já chci cvičit jógu hlavně kvůli stresu.. Abych se uvolnila... To je hodně důležitý, když se snažíme o dítě..
@stastnamatka07 pro Vás by byla uplně nejlepší hormonální jóga, ta je na stres super a k tomu by měla stimulovat hladinu hormonů, hodně žen po ní prý otěhotnělo.
Přesně tak jak píše paní přede mnou - také doporučuji hormonální jógu.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Neznáš termín porodu? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@stastnamatka07 Cvičila jsem před otěhotněním a vřele doporučuji. Jóga je skvělá jak na formování postavy, tak na psychiku. Navíc posílíte pánevní dno a hluboko uložené svaly, což se hodí nejen v těhotenství 😉. Chce to ale naučit se správně základy s instruktorem.